DRU opent spectaculair

'Inspiration Centre'

DRU Verwarming B.V. opent vol trots de deuren van haar 'DRU Inspiration Centre' in Duiven. Tijdens de speciale openingsdagen op 28 en 29 december 2011 wordt deze unieke showroom op feestelijke wijze aan het publiek onthuld. Met inspirerende activiteiten en workshops laat DRU in het Inspiration Centre zien dat het voor bijna iedereen mogelijk is om een haard of kachel in huis te plaatsen.

Onder het genot van een op een houtkachel gebakken pizza en een glas glühwein kan de bezoeker zich door een ervaren interieurarchitect laten adviseren over de mogelijkheden in designs, of een workshop "welke haard past bij mij" volgen.

DRU heeft het breedste assortiment kachels en haarden op de markt. Het Inspiration Centre is een unieke showroom waar het complete assortiment, kennis en workshops onder één dak aan de consument wordt gepresenteerd. Tijdens de speciale openingsdagen kan de bezoeker de workshop "welke haard past bij mij" volgen. Hierin informeert DRU over de mogelijkheden en wordt men begeleid in het maken van de juiste keuze. De bezoeker kan zich bovendien inschrijven voor een op maat gemaakt advies van een ervaren interieurarchitect. De architect zorg ervoor dat het advies niet alleen technisch en functioneel, maar ook qua design afgestemd is op de persoonlijke situatie van de consument.

Naast de workshops inspireert DRU haarden tijdens de openingsdagen ook met diverse gezellige activiteiten; zo worden er onder andere pizza's gebakken op een houtkachel, is er gratis glühwein en geven jonge beeldhouwers diverse demonstraties in houtbewerking.

Dit laatste valt onder een nieuw maatschappelijk project om jongeren te interesseren voor het beeldhouwersvak. DRU ondersteunt dit project in samenwerking met de bekende beeldhouwer Marco Mout. Terwijl ouders op zoek gaan naar hun droomhaard, kunnen de kinderen terecht bij een workshop 'houtbewerken'.

Vanaf januari 2012 worden er regelmatig workshops in het Inspiration Centre verzorgd. Zo kan men onder andere een stookcursus volgen om milieuvriendelijk en efficiënt hout te leren stoken. In de workshop "welke haard past bij mij" krijgt de consument advies op maat en in de workshop "duurzaam en sfeervol verwarmen" kan men zich laten informeren over de mogelijkheden van duurzame oplossingen zoals CV-haarden.

Iedereen is van harte welkom om in 2012 een workshop te volgen in de inspirerende showroom in Duiven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist