Dru haarden

Metro 150

De nieuwe Metro 150 van DRU haarden is de ultieme sfeermaker voor riante woonruimtes en horecagelegenheden. Met een breedte van 1,5 meter en een vermogen van 10 kW brengt deze gashaard zelfs in de meest royale ruimte sfeer en warmte. De Metro 150 is net als alle andere modellen binnen de Metro serie uitgerust met de Vario Burner® brandertechniek. Door deze unieke brander wordt het glasraam zo volledig mogelijk gevuld met hoge driedimensionale gele vlammen.De Metro 150 is bovendien de eerste gashaard van DRU die is voorzien van een gescreende ruit. Het minimale frame wordt hierdoor op een elegante manier extra verborgen, wat zorgt voor een nog meer luxe uitstraling. Daarnaast is de binnenzijde van de haard uitgevoerd met de nieuwe Ceraglass achterwand van DRU dat middels een lichte spiegeling zorgt voor meer dynamiek en intensiteit in het vlambeeld. Zo vormt de Metro 150 een ware blikvanger in ieder interieur.

Door middel van het gepatenteerde Easy Release® glasraam wordt toegang tot de binnenzijde van de haard verkregen. De eenvoudig uitneembare ruit maakt schoonmaken makkelijker. Het hoge en brede gele houtvuur is regelbaar met een afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd. Deze afstandsbediening is voorzien van een temperatuur display en klokfunctie.

Kijk voor meer informatie op https://www.drufire.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist