Dru gashaarden

Eco Wave en Control App

Alle haarden van DRU worden standaard geleverd met afstandsbediening. De nieuwe generatie slimme gashaarden van DRU kunnen nu ook met een handige App worden bediend. Via een Wi-Fi verbinding is het mogelijk om de haard te bedienen en met de Eco Wave stand een eigen favoriete vlammenpatroon te kiezen. Met de unieke combinatie van Eco Wave en Control App speelt DRU in op de huidige trend naar duurzaamheid, individualiteit en gemak.

Energiezuinige Eco Wave
De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kan het vermogen van de brander eenvoudig worden teruggebracht met behoud van mooie en volle vlammen. In een interieur wordt het zo nooit te warm en is het niet nodig de haard laag te zetten of te doven. Dankzij het Eco Wave systeem kan tot 50% op het energieverbruik bespaard worden.

Intelligente Control App
De nieuwe Control App van DRU maakt de bediening van één of zelfs meerdere haarden heel eenvoudig en functioneert probleemloos in combinatie met de afstandsbediening. Met de App kan een haard worden aangezet, hoger en lager worden gezet en tevens een eigen favoriet vlammenpatroon ingesteld worden. Er is een keuze uit drie voorgeprogrammeerde standen Luxe, Comfort en Spaar en met de stand Custom kan zelf het vlammenpatroon bepaald worden. Daarbij is precies te zien hoeveel procent gas bespaard wordt ten opzichte van de volstand.

Service en informatie
Naast een groot aantal bedieningsopties geeft de App ook praktische informatie over het schoonmaken en de eigenschappen van de haard, een eventuele storing of een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Met de DRU Control App is de service bovendien eenvoudig te regelen door een mail te sturen naar de dealer of installateur. De App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (iPad en Android).

Over DRU Verwarming
DRU is in 1754 opgericht en is daarmee een van de oudste industriële bedrijven van Nederland. Na de ontdekking van het aardgas is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van openhaarden en kachels. Daarbij wordt stijlvol design gecombineerd met de nieuwste technieken. De milieuvriendelijke haarden van DRU kenmerken zich door een laag energieverbruik en een hoog rendement. De collectie haarden en kachels is brandend te bekijken in het DRU Inspiration Centre in Duiven.

Kijk voor meer informatie op https://www.drufire.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist