Dik Geurts CV haard

Lars

Dik Geurts Haardkachels B.V. introduceert een nieuw assortiment innovatieve houthaarden die de vrijgekomen warmte van het vuur gebruiken om het water in een CV systeem extra te verwarmen. Hierdoor kan er worden bespaart op de stookkosten en kan men tevens genieten van de gezelligheid van een houtvuur.Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk alternatief om het huis te verwarmen, waarmee tevens wordt bespaard op de stookkosten, bieden de CV haarden van Dik Geurts een uitkomst.
De CV haard wordt aangesloten op een bestaand of een nieuw CV systeem. De opstijgende rookgassen worden gebruikt om, via de warmtewisselaar, het water dat door de CV haard loopt te verwarmen en dit wederom aan het CV systeem toe te voegen. Op deze wijze ondersteunt het de CV en verwarmt het tegelijkertijd één of meerdere ruimten. Dit resulteert in een reductie van de CO2 uitstoot en levert tevens een flinke besparing op de stookkosten op.

In tegenstelling tot vele andere CV haarden hebben de Dik Geurts CV haarden geen buffervat nodig. De vrijstaande modellen van Dik Geurts vragen een beperkte investering ten opzichte van inbouwhaarden en geven daarnaast ook meer warmte af aan de ruimte. De Lars CV haard is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; de Lars 1100 CV en de Lars 1300 CV. Deze CV haarden zijn een kopie van de populaire Lars houthaarden, alleen zijn deze modellen geschikt gemaakt voor CV verwarming. De Lars 1100 CV is verkrijgbaar vanaf € 2.795,- en de Lars 1300 CV vanaf € 3.195,- inclusief BTW.

Dik Geurts is al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van handgemaakte haardkachels in binnen- en buitenland. De haarden kenmerken zich door een uniek design en een zeer
hoge kwaliteit. Alle modellen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Van trendy designhaarden tot fraaie klassieke haarden. De kachels van Dik Geurts staan gegarandeerd voor warmte, sfeer en comfort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist