“De tijdloze charme van een kachel in je moderne interieur”

Interieur boost met een kachel

Na een langere periode binnenshuis te hebben geleefd, verlangen we naar vrije ruimte. Ruimte om te ademen. Planten, bloemen en een minimalistisch modern interieur zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze trend vloeit voort uit voorgaande jaren maar zal dit jaar worden overgenomen door de massa! Zachte kleuren, stalen afwerking en strak meubilair met elementen zijn kenmerkend voor een modern en luxe interieur.

Tijdloze uitstraling van een kachel
Wil jij je interieur nog extra verfraaien? Dan is naast de authentieke elementen een kachel misschien een fantastische optie om toe te voegen aan je interieur. De tijdloze charme van de kachel brengt namelijk niet alleen warmte met zich mee. Het brengt ook sfeer en karakter in huis. Een moderne kachel heeft een strak en minimalistisch design, wat perfect past bij jouw moderne interieur. Als je overweegt om een moderne kachel aan je interieur toe te voegen, zijn er enkele punten waar je rekening mee zou moeten houden.

Soorten kachels
Allereerst is het soort kachel erg belangrijk voor de ultieme sfeerbeleving. Tegenwoordig zijn er diverse soorten om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een authentieke houtkachel, gashaard, pelletkachel, elektrische kachel of Bio-Ethanol kachel. Wil jij een milieuvriendelijke optie? Kijk dan naar elektrische- en Bio-Ethanol kachels. Is duurzaamheid belangrijk voor jou? Bekijk dan eens een houtkachel. Of kies jij liever voor gemak? Dan is een pelletkachel of gashaard misschien de beste optie. Daarnaast is de plaatsing van de kachel ook bepalend voor zijn charmerende uitstraling.

Niet vergeten: het rookkanaal
Zet je de kachel in de aanbouw, woonkamer of veranda? Dan mag de kachelpijp die is aangesloten op je kachel enkelwandig zijn. Vanaf het punt dat hij het dak, plafond of muur ingaat, moet de kachelpijp dubbelwandig zijn. Eigenlijk heet het dan geen ‘dubbelwandige kachelpijp’ meer maar een rookkanaal. Door de isolerende afwerking van de dubbelwandige rookkanalen wordt de buitenkant van het kanaal minder warm. Dit vermindert het risico op brandgevaar. Zeker niet onbelangrijk!

Toevoeging aan het interieur
Een kachel kan dus een heuse toevoeging zijn aan jouw interieur. Doordat er enorm veel soorten kachels zijn, kan de juiste keuze voor in het interieur misschien lastig zijn. Laat je adviseren door een specialist zoals bij kachelmaterialenshop.nl. Maak jij je interieur compleet met de charme van een kachel?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist