Dan Skan haardkachels

D & M series

De Deense producent Dan Skan brengt 2 nieuwe reeksen "intelligente" haardkachels op de markt met een uitgesproken gestroomlijnd design: de D & M Series. Ze vallen op door de grote gebogen deuren die volledig uit ceramisch glas zijn gemaakt en door het absoluut ontbreken van uitstekende onderdelen.

Deze verstandige houtkachels regelen automatisch de benodigde primaire, secondaire en tertiaire luchttoevoer door middel van een bimetaalveer. Deze regeling volgt de stooktemperatuur, wat het houtverbruik sterk vermindert en de uitstoot tot een minimum beperkt. De gebruiker hoeft de verbrandingslucht dus zelf niet meer te regelen. Buitenluchtaanvoer is standaard voorzien. De glasdeuren worden met voorverwarmde lucht schoongespoeld en sluiten automatisch zoals het portier van een auto. Alle modellen beschikken onderaan over een handige opberglade.

De M-serie biedt bovendien ook zijdelings een bijzonder mooi vuurzicht, waarbij alle glasdeuren even schoon blijven. De koude handgreep in notenhout biedt deze serie een extra exclusief aanzicht.

Opmerkelijke opties bij vele modellen van beide series zijn : een ruimte voor extra warmte-accumulerende massa, een ingebouwd draaiplateau en een aan de kachelvorm aangepaste vloerplaat in glas. Vele bekledingen zijn mogelijk in diverse kleuren staal en ceramiek, speksteen en ook zandsteen. Deze laatste steensoort is een echte hit omdat de nerven in de steen het materiaal een houten uitzicht geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist