Continental Fires LED haarden

Hidden Door en Hang on the wall

Geen schoorsteen of ander geschikt rookkanaal, maar wél de wens om een gezellige haard in huis te hebben? Dan zijn de unieke haarden van Continental Fires dé oplossing. Deze haarden zijn namelijk gebaseerd op innovatieve LED-technologie en kunnen snel en simpel, zónder hak- en breekwerk, óveral in huis geplaatst worden: van woon- tot slaapkamer. Energiezuinige, gekleurde LED's zorgen voor een realistische vuurbeleving en behaaglijke bijwarmte. Continental Fires: instant sfeer, instant warmte.

Hidden Door
Nieuw in de collectie van Continental Fires zijn de ‘Hidden Door'-modellen. Dit zijn haarden zónder kaders, zodat alle aandacht uitgaat naar het levendige vlammenspel. De Hidden Door-haarden lenen zich bij uitstek voor architectonische totaaloplossingen; bijvoorbeeld als geïntegreerd onderdeel van een kastenwand, of naadloos ingebouwd als een ‘levend schilderij'. De haarden kunnen ook gecombineerd worden met een stijlvolle schouw. Dit najaar wordt de collectie uitgebreid met 2 vierkante modellen en 3 hori­zon­tale modellen, variërend in breedte van 80 cm tot maar liefst 150 cm.Hang on the wall

Grote pluspunt van de zogenaamde ‘Hang on the wall'-haarden is de zeer geringe opbouwdiepte van slechts 11,5 cm. Dit maakt de toepas­sings­mogelijkheden vrijwel eindeloos. Het vuur is als een steeds wisselend schilderij, ingelijst in een strak kader van met de hand geborsteld roest­vrij­staal, koper of in antraciet. Stekker in het stopcontact, afstandsbediening bij de hand en genieten maar!

Design
Qua design rekent Continental Fires definitief af met het toch wat oubollige imago van elektrische haarden. De LED-haarden combineren hoogwaardig vakmanschap met technische perfectie en eigentijds design. Met kaders in verschillende kleuren en materialen en maatvoeringen tot wel 150 cm brede vuren. Naast decoratief zijn de haarden ook uiterst functioneel als bijverwarming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist