Continental Fires

haard als muurdesign

De dagen worden korter, het kwik daalt en de dikke jassen worden weer van zolder gehaald, kortom: het wordt winter. Mensen blijven liever binnen en nestelen zich graag met een goed boek of samen met hun partner voor de haard. Maar wat als je geen haard hebt? Continental Fires komt met een oplossing die het voor iedereen mogelijk maakt om er deze winter knus en warmpjes bij te zitten: de elektrische hanghaard. Deze nieuwste elektrische haard is eenvoudig te plaatsen, heeft een prachtig design en biedt mede dankzij het gebruik van LED-verlichting een unieke vuurbeleving.

Continental Fires is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van elektrische haarden met een super plat ontwerp van slechts 11,5 centimeter. De hanghaard is in vier verschillende modellen te verkrijgen, met keuze uit verschillende met de hand afgewerkte kaders in de kleuren koper, roestvrij staal en antraciet. Door deze verscheidenheid aan modellen en het feit dat de haarden slechts 11,5 centimeter diep zijn, passen de toestellen bij elke smaak en in elk interieur. De CF-E 40 past qua grootte op praktisch elke wand in het huis, maar men kan ook kiezen voor het magnifieke vuur van de anderhalf meter grootte CF-E 150. Voor ieder wat wils.

Vuurbeleving
In de producten van Continental Fires wordt gebruik gemaakt van duurzame LED-technologie, die voor een unieke vuurbeleving zorgt. Doordat de kleur van de verlichting identiek is aan de kleur van een echt vuur en de haarden daarnaast 2 kW warmte afgeven, heb je het gevoel voor een echte haard te zitten.

Gemak
In de exclusieve productlijn van Continental Fires komen comfort en gemak perfect samen. De haarden zijn snel en eenvoudig te plaatsen en kunnen vanuit de luie stoel worden bediend via de standaard meegeleverde afstandsbediening.

"De haarden van Continental Fires bieden niet alleen warmte en gemak, maar ook een prachtige vuurbeleving," zegt Robert de Louwere, Managing Director bij Continental Fires. "Door het mooie design en het gebruik van LED-verlichting heb je het gevoel voor een echte, traditionele haard te zitten. Een prachtig alternatief voor iedereen die er deze winter warm bij wilt zitten."

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist