Conmoto

Balance


In samenwerking met designer Peter Maly (Hamburg, Duitsland) ontwikkelde Conmoto het haardenconcept "BALANCE". Dit innovatieve concept ontving in 2005 de Red Dot Award voor bijzonder productdesign. Deze winter introduceert Conmoto een uitbreiding op het BALANCE programma.

 

 

Het programma bestaat uit een modulair wandmeubel met geïntegreerde haard. Er zijn diverse varianten, te weten BALANCE nature, BALANCE kompakt, BALANCE steel en BALANCE bio alcohol. In iedere ruimte en iedere smaakwereld vinden deze modellen met hun eigen specifieke kenmerken hun plek.  

 

Bij Balance wordt de haard niet als een solitair object gezien maar wordt in een eenheid met opbergruimte voor hout en haardaccessoires geïntegreerd. Er kunnen zelfs zitbanken in het concept worden verwerkt, de mogelijkheden en maatvoeringen zijn eindeloos. Vanaf nu kunnen ook Audio/TV modules zich harmonieus in de horizontale lijnvoering invoegen.

 

BALANCE kompakt:

Speciaal voor kleinere woonkamers ontwikkelde men BALANCE kompakt. De zwarte stalen basis rust hier op RVS poten en montage van losse elementen is niet nodig. De naar boven draaibare branddeur maakt het mogelijk eenvoudig te kunnen reinigen.

Maten: H 80 x B 162 x T 50 cm.

 

 

BALANCE nature:

Het idee van haardconcept om eindeloos te kunnen ‘bouwen’ is ook de basis bij BALANCE nature. Hier ontstond een eenheid qua vorm van haard en meubel. Het zijn vooral de nieuwe  massiefhouten elementen, die het verschijningsbeeld van BALANCE nature opnieuw definiëren. De uit Amerikaans notenboom of eikenhout ambachtelijk vervaardigde kasten, planken, en houders, banken en Hifi/TV modules voegen zich harmonieus in de horizontale lijnvoering. Het probleemloos aan elkaar plaatsen van de houten meubelen en de haard wordt mogelijk gemaakt door geïntegreerde luchtkamers. De warmte van de haard wordt naar boven afgevoerd, zodat de buitenzijde niet heet wordt. Met deze uitbreiding wordt het haardconcept BALANCE nature steeds huiselijker en voegt zich stijlvol in het op elkaar afgestemde interieur.

 

 

BALANCE Bio alcohol - haard zonder schoorsteen:

De BALANCE bio alcohol heeft een op alcohol werkende brandkamer. Hierdoor kunnen rookafvoerkanalen achterwege blijven. BALANCE haarden zonder schoorsteen functioneren op een brandgel of een vloeibare bio-alcohol. De brandduur van een liter brandmiddel bedraagt ongeveer 3-4 uur. De BALANCE zijelementen passen bij deze haard en kunnen wandhangend modulair horizontaal worden samengesteld. Er is ook een losse brandkamer als separaatelement op een RVS sokkel.


Kijk voor meer informatie op: www.conmoto.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist