Charlton & Jenrick

Milieuverantwoorde sfeerverwarming

Als één van de grootste Engelse producenten is Charlton & Jenrick alweer enkele jaren met een eigentijdse en groeiende collectie sfeerverwarmingstoestellen aanwezig in Benelux. Continue ontwikkeld met de modernste technologieën zijn alle toestellen van Charlton & Jenrick ECOdesign 2020/2022 gecertificeerd, branden de houtkachels milieuverantwoord en zijn de elektrische toestellen energiebesparend. "Onze merken zijn herkenbaar: Purevision en Fireline houtkachels; eveneens Fireline en ook Infinity elektrische haarden. Onze onderneming vind u op www.charltonenjenrick.nl, de specifieke Benelux modellen op www.haveverwarming.nl. Ook onze dealer haardenspeciaalzaken informeren u graag"

Maak uw keuken sfeervol met onze Infinity 1500e met zwart kristallen vuurbed en optionele LED randverlichting. Meer informatie? Contact Havé Verwarming of rechtstreeks Charlton & Jenrick 06 29260945.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist