Castle Fire

Oude open kasteelvuren

Uniek en nieuw in Nederland
Castle Fire introduceert in Nederland de toekomst variant op de Oude Open Kasteelvuren van toen.

U droomt van de warmte, uitstraling en gloed van een grote open haard op hout van destijds, en met de hoogtes en breedtes van toen? Dan is er bijzonder goed nieuws voor u: de gesloten inbouwgashaarden INCOGNITO van Castle Fire.

Voor Nostalgisch Klassiek interieur
De grote Open Haard van toen is nu ook beschikbaar voor de stijlvolle, gerenoveerde, geïsoleerde of geventileerde woning. Castle Fire heeft de Grote Open Haard heruitgevonden. Ze brandt niet meer op hout, maar op gas. Ze is niet meer volledig open, maar is voorzien van een praktisch onzichtbare keramische ruit. (Incognito Principe, patent aangevraagd)

De INCOGNITO gesloten Open Haarden hebben een nieuwe gloeiende brander voorzien van "echt" gekliefd brandhout van 50 cm lang en met spelende vlammen die tot 60 cm hoog komen. Er is en "toeval" knop die de vlammen vergroot of verkleint op onregelmatige tijdstippen. Er is een optie " geknetter van hout" (op afstand bediend).

Zelfs als u het prachtige vuurbeeld niet heeft aangezet, ademen de INCOGNITO haarden de nostalgische sfeer van ECHTHEID. De haarden zijn zo ontworpen zodat er naar keuze een echte binnenwand in gemetseld kan worden in hoek- of ronde vorm. De haarden worden naar maat van uw schouwmantel vervaardigd, en hebben dus de exact juiste inbouwmaat van uw schouw.

Maar ook voor een strak modern interieur
Maar ook indien u een strakker minimalistische interieur verkiest, zijn de INCOGNITO haarden een aanwinst. De haarden kunnen dankzij hun lage sokkel van 10 cm, op gelijk niveau met uw vloer worden ingebouwd. Daarnaast beschikt de haard ook over een convectie systeem, waardoor de wand boven de haard koel blijft, en er probleemloos een LCD TV kan worden opgehangen.

Door het maatwerk en de vele mogelijkheden is geen INCOGNITO haard gelijk; u kiest voor een unieke haard.

CASTLE FIRE: De Grote Open Haard voor de stijlvolle woning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist