Blomus haardset Ashi

een heet hangijzer

Het doel van een haardset is in de eerste plaats om functioneel te zijn, maar waarom zou je deze ook niet decoratief maken? Deze vraag is door de Duitse ontwerpstudio kaschkasch beantwoord door een set te ontwerpen met ingebouwde magneten. Hierdoor hangen alle elementen altijd perfect recht. Blomus presenteert deze haardset met trots.

Het ontwerp van Ashi is gebaseerd op de lisdodde (rietsigaren) plant. Kaschkasch liet zich inspireren door deze wilde plant en ontwierp de haardset in een combinatie van staal en handvatten van zwart gekleurd hout. De gelijkenis is opvallend en geeft de set een elegantie die niet alleen flatterend is voor zichzelf, maar ook voor de omgeving.

Magnetische volgorde
Het nieuwe haardset komt samen met een eenvoudige, minimalistische, mobiele sokkel. De ligger waaraan de haardset hangen is voorzien van een magneetstaaf met daarin alle elementen die nodig zijn om een ​​vuur aan te steken, het vuur gaande te houden en daarna de haard schoon te maken. Om te veel materialen te vermijden, heeft kaschkasch een bijpassende houtbak ontworpen van dezelfde combinatie van staal en eikenhout.

Productinformatie:
Ontwerp: kaschkasch
Materialen: gepoedercoat roestvrij staal, eiken

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist