Blomus

Ashi haardset

De Ashi haardset van het gerenommeerde Duitse ontwerpduo kaschkasch is al een groot succes gebleken. Nu wordt de oorspronkelijke, vrijstaande versie vergezeld door een wandmodel, vervaardigd van een beschermend schild in gerookt, gehard glas en met een enkele magnetische knop voor het gereedschap.

Ondanks deze nieuwe uitvinding blijft het populaire design van de Ashi-serie hetzelfde. De vorm is nog steeds geïnspireerd op het wuivende riet dat in overvloed groeit in ondiep water; het handvat heeft een vergelijkbare contour; en de stok lijkt op de sterke, holle stengels die al eeuwenlang worden gebruikt om manden te maken. Ashi is verkrijgbaar in een zwarte versie en een versie met houten handgrepen en het nieuwe wandmodel in een set mét en een set zonder bezem en bijpassende stoffer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist