Barbas houthaarden

Energa

Energa inbouw-houthaarden zijn strak én levendig als een schilderij. Een sieraad voor elke muur. Na de succesvolle lancering van het kleinere model 60/45, is de Energa-collectie nu uitgebreid met de grotere versies 70/55 en de 70/55 Tunnel; een zogenaamde doorkijkhaard voor toepassing tussen twee ruimtes. De Energa is een klassieker van Barbas, nu in een compleet re-design: met het hoogste rendement, de laagste fijn-stof uitstoot en een geheel vernieuwd uiterlijk.Energa 60/45, 70/55 en 70/55 Tunnel
De nieuwe Energa is een eigentijdse houtgestookte inbouwhaard met een royale draaideur. Deze geeft een prachtig schouwspel op de houtblokken. Uiteraard voldoet de Energa aan de allerlaatste normen op het gebied van verbrandingseisen en emissie-eisen.

Zelfontworpen keramisch filter
Nieuw is het gebruik van een door Barbas zelf ontworpen keramisch fijnstoffilter, die het fijn-stof tot ver onder de norm reduceert. Door de enorme warmtereflectie zorgt het keramisch filter voor een betere verbranding met als resultaat een hoger rendement. Daarbij houdt de sponsachtige structuur van het keramiek eventuele gloeiende deeltjes tegen, waarmee de kans op schoorsteenbrand afneemt. En nog een vierde pluspunt: het filter isoleert erg goed, waardoor de temperatuur in de schoorsteen lager zal zijn en meer warmte afgeeft aan zijn omgeving, met – ook hierdoor - een hoger rendement als gevolg. Ideaal: het filter behoeft geen onderhoud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist