Gratis marketing tips & tricks


Consumenten kopen graag op een vertrouwd adres. Steeds vaker wordt er gelet op keurmerken zoals het CBW, Bouwgarant of Webshop Keurmerk.

Met het 5-sterrenspecialist logo kunt u aan de consument ook visueel laten zien dat u het bieden van correcte service hoog in het vaandel hebt staan.

Als 5 sterrenspecialist kunt u per direct meer rendement halen uit uw huidige reclamebudget.

Beeldmerk en Raamstickers
Vanzelfsprekend kunt u als 5-sterrenspecialist het logo gaan voeren op uw website en zelfs op uw briefpapier. Tevens hebt u een set raamstickers ontvangen voor op uw entree en/ of bedrijfsauto’s. (U kunt deze altijd gratis bijbestellen)

Steeds vaker zie je keurmerken terug komen op websites. Door het vijf sterren logo op uw eigen website te plaatsen kunnen bestaande en potentiële klanten zien dat u het bieden van service hoog in het vaandel hebt staan!

Persbericht
Ter ondersteuning hebben wij een persbericht voor u geschreven, waarin u slechts nog uw bedrijfsnaam en adresgegevens hoeft in te vullen. Dit persbericht vertelt dat u vijfsterrenspecialist bent en hiermee onderstreept dat u graag voor uw klanten wat extra’s doet op servicegebied.

Hier kunt u het beeldmerk en persbericht direct downloaden

Gratis redactionele aandacht in de kranten
Als u dit persbericht met een leuke foto naar de redactie stuurt van alle lokale kranten is de kans groot dat er gratis een stukje in de krant komt over uw bedrijf. Als u wel eens een advertentie plaats in deze kranten, raden wij u aan om de verkoper hierover aan te spreken om te vragen of hij wil helpen met het plaatsen van een gratis artikel!

Gratis reclame op internet
Ook op internet zijn er steeds meer mogelijkheden om nieuwsberichten te plaatsen. Dit is echt geen rocket science. U moet alleen even weten hoe dit werkt. Elke plaats heeft wel een lokale nieuwssite en op de meeste van deze sites kunt u zelf een bericht plaatsen. Anders kunt u dit naar de redactie mailen. Hoe meer “nieuws” er over uw bedrijf te lezen is, hoe vaker consumenten u tegen komen, hoe groter de kans dat ze daadwerkelijk klant bij u worden. Als u in Google eens zoekt op de zoekterm 5 sterrenspecialist dan kunt u zien hoe andere bedrijven al veel gratis media aandacht hebben gekregen!Gratis linkbuilden
Om uw eigen site beter vindbaar te maken op internet is het erg belangrijk om zo veel mogelijk relevante linkjes te hebben naar uw eigen website. Dit wordt ook wel linkbuilden genoemd. Als u in het persbericht een paar linkjes opneemt van woorden waar u vindbaar op wilt zijn, zal dit de vindbaarheid van uw website verbeteren.

Gratis hulp van uw persoonlijke mediabegeleider
Hopelijk bent u het met ons eens dat er erg veel voordelen zijn voor uw bedrijf als 5-sterrenspecialist. Natuurlijk is het mogelijk dat u nog wat hulp nodig hebt om het maximale er uit te halen. U hoeft het gelukkig niet alleen te doen. U krijgt bij ons een persoonlijke mediabegeleider die u graag helpt met al uw media vragen. Geen vraag is te gek en wij beloven om u te helpen waar nodig!

U kunt uw persoonlijke mediabegeleider bereiken via het volgende telefoonnummer: 0162-38 77 77