Innoveert Hörmann ook uw garage?

Slimme zijdelingse deur voor praktisch gemak

Een garagedeur die niet naar boven, maar zijdelings opent, heeft tal van voordelen, bewijst Hörmann met zijn revolutionaire sectionaaldeur HST. De vinding met praktische, esthetische en constructieve voordelen is nu bij Hörmann verkrijgbaar.

U wilt uw fiets pakken voor een snelle boodschap? De zijdelingse sectionaaldeur HST hoeft maar een klein eindje open en u bent weg. Wel wat anders dan de traditionele garagedeur die voor vertrek helemaal omhoog moet.

Die snelheid is gemakkelijk, maar belangrijker nog is de bescheiden ruimte die de HST inneemt. Ideaal voor garages met een bescheiden hoogte. Het systeem van de sectionaaldeur houdt het plafond vrij en dat maakt - met name in de wat kleinere garages - een groot verschil. En optisch bezien geeft de zijdelings openende sectionaaldeur een frisse en nieuwe aanblik.

De HST-deur beschikt over dezelfde kwaliteitskenmerken als de plafondsectionaaldeuren van Hörmann. Zowel qua warmteisolatie, materiaalsterkte als geluiddemping geeft de HST-deur wat u van Hörmann gewend bent. De deur komt in verschillende varianten, van Woodgrain tot Decograin Golden Oak om het aanzicht een eigen karkater te geven. Uw Hörmanndealer helpt u graag met een toegesneden advies.

Handzenders
Een stijlvolle deur verdient een stijlvolle bediening. Hörmann voorziet hierin met een vernieuwd assortiment designhandzenders voor de bediening van garagedeuren en inrithekken. De zenders opereren met versleutelde frequenties die ook bij online bankieren worden toegepast. Het systeem werd op de universiteit van Bochum ontwikkeld en staat pal voor de robuuste veiligheid die Hörmann kenmerkt.

Dankzij de vijf functietoetsen op de handzender kan de deurpositie vanuit de woning gemakkelijk worden opgevraagd. Zonder in weer en wind naar buiten te moeten, kan de deur met één druk op de knop worden afgesloten.

De zenders zijn bovendien verkrijgbaar in talrijke kleur- en structuurvariaties en hebben een onderscheiding ontvangen van Red Dot, voor het design en de fijne ligging in de hand. Uw handzender is plots een eigentijds en modieus accessoire aan uw sleutelbos. De zender is bijvoorbeeld verkrijgbaar in vier verschillende wortelhouten behuizingen. Deze sluiten naadloos aan op het elegante interieur van veel auto's. Maar misschien is een luxe metaal- of carbonlook meer uw smaak of kiest u uit een van de vrolijke trendy kleuren. Hoe dan ook, met elf verschillende designs is er altijd een ontwerp dat bij u past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist