Hörmann Thermoframe garagedeuren

Bespaar tot 15 procent op de stookkosten

Huiseigenaren met behoefte aan meer ruimte kiezen in deze tijd eerder voor verbouwen dan voor verkopen. Dus wordt menig garage getransformeerd tot hobby- of werkruimte. Een prima oplossing, want de ThermoFrame van Hörmann verbetert de warmte-isolatie van garage-sectionaaldeuren tot wel 15 procent.

Steeds meer mensen ontdekken het vrijetijdspotentieel van hun garage. De auto en de fietsen krijgen een andere plek en maken plaats voor bureau en computer. Of voor speelruimte voor de kinderen. Qua verwarming kan dat wel tot een uitdaging leiden. Garages zijn immers niet gebouwd op leefcomfort. Nu zijn daar goede oplossingen voor te vinden; van elektrische verwarming tot het aansluiten op de cv van het hoofdgebouw. Maar het is frusterend om in de koude maanden de warmte door de oude garagedeur te zien verdwijnen. Zeker met het oog op de energierekening...

Goed isoleren is dus een must. Het vervangen van de oude garagedeur door een dubbelwandige sectionaaldeur is daarbij een goede eerste stap. LPU-deuren van Hörmann bijvoorbeeld beschikken met hun 42 millimeter dikke, isolerende vulling over een zeer goede warmte-isolatiewaarde van 1,4 W/(m2K) bij een deur van vijf meter breedte en 2,1 meter hoogte. Dat is dezelfde isolerende waarde als een baksteenmuur van 24 centimeter dikte!

Maar het kan nog beter. Het ThermoFrame van Hörmann is een kunststof profiel dat zorgt voor een thermische scheiding van kozijn en metselwerk. Dit verbetert de warmte-isolatie tot 15 procent. Gelijktijdig verminderen extra afdichtlippen aan beide zijden en in het bovenste deel van de deur het verlies van warmte-energie. Tel uit uw winst! Ook als u de aan uw huis grenzende garage gewoon als opslag blijft gebruiken trouwens.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist