Chamberlain Garagedeuren

comfortabel via een app bedienen

 

Als u als huiseigenaar in de stromende regen met de auto uw garage-inrit nadert, bent u blij niet te hoeven uitstappen – althans als de poort met één druk op de knop kan worden geopend. Dit is mogelijk dankzij een elektrische garagepoortaandrijving.Het is een bekend scenario: je bent met de auto op weg naar huis en het regent. Dan zou het fijn zijn als je thuis met de auto rechtstreeks en zonder te hoeven uitstappen de garage in kunt rijden. Dit wordt mogelijk met garagepoortaandrijvingen die eenvoudig met een handzender vanuit het voertuig worden aangestuurd. Op de markt is een groot aantal elektrische aandrijvingen verkrijgbaar, maar waar komt het werkelijk op aan? In het algemeen geldt dat comfort en veiligheid met elkaar in overeenstemming moeten zijn. Je wilt probleemloos en zonder uitstappen ‘met één druk op de knop’ de garage binnenrijden. Tegelijkertijd moeten de auto en de toegang tot het huis bij een gesloten garagepoort optimaal zijn beveiligd.

De fabrikant van aandrijvingen Chamberlain overtuigt door comfortabele en innovatieve producten voor de garagepoortautomatisering. De aandrijving “Premium” beschikt bijvoorbeeld over een maximale trekkracht van 1.000 N en is daarmee een van de sterkste en snelste systemen die er op de markt bestaan. Met een standby-verbruik van slechts 0,8 W en een duurzame LED-verlichting zijn de aandrijvingen energie-efficiënt en zorgen ze voor zeer lage energiekosten. Bovendien zijn de aandrijvingen van Chamberlain bijzonder geruisloos en kunnen ze in een mum van tijd worden geïnstalleerd. Diverse onderdelen – van de handzender en bedieningspanelen tot en met de noodontgrendeling – ronden de mogelijkheden af.

Besturing overal vandaan
Een innovatie van Chamberlain is de nieuwe myQ-technologie, die de garagepoort en zijn aandrijving met het internet verbindt. Op deze manier worden bewaking en besturing van de poort vanuit elke willekeurige plaats mogelijk – overal ter wereld. Via computer, tablet of smartphone kan de gebruiker met behulp van de gratis myQ app – altijd en overal toegang krijgen tot zijn garagedeur, de status ervan controleren en het openingsmechanisme bedienen. Ook personen zonder zender, zoals thuiskomende kinderen of buren, kunnen desgewenst toegang krijgen tot de garage.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist