Woonbeurs Drachten

31 oktober tm 2 november


De Woonbeurs Drachten wordt dit jaar voor de derde keer gehouden.

Deze regionale beurs richt zich op bezoekers uit het gehele Noorden en wordt gehouden van vrijdag 31 oktober tot en met zondag 2 november aanstaande.

De Woonbeurs Drachten is dit jaar in oppervlakte bijna verdubbeld.

Naast de grote evenementenhal van het Fries Congrescentrum worden dit jaar ook de Manegehal, de Vreewykzaal en het foyer bij het evenement betrokken.

 

 

Vernieuwde opzet  

De opzet van de beurs heeft ook een metamorfose ondergaan. De beurs richt zich vooral op wonen en lifestyle. Er is een groot aanbod van meubels, woonaccessoires en woninginrichting. In het foyer is een gezellige kraampjesmarkt, er is een grote meubel outlet verkoop in de Vreewijkzaal en

en in de manegehal is van alles te vinden op het gebied van erf en tuin inrichting.

 

Programma 

Vanwege het succes van vorig jaar is voor de vrijdagavond de vijf euro avond geprolongeerd. Vanaf zes uur ’s avonds betalen bezoekers vijf euro in plaats van zeven euro. Op diverse plaatsen op de beursvloer treedt deze avond het shantykoor De Pijpegaeltsje Sjongers uit Rottevalle op.

 

 

In vergelijking met vorig jaar zijn de openingstijden op zaterdag gewijzigd. De woonbeurs opent om 12.00 uur en sluit om 22.00 uur. ’s Avonds staat alles in het teken van de moeder en dochteravond. En de zondag tenslotte, is de echte familiedag.

 

Nieuw! Moeder en dochter avond

Nieuw in de opzet van de woonbeurs Drachten is dit jaar ‘de moeder en dochter avond’ op zaterdagavond. Vanaf 18.00 uur worden twee kaartjes voor een tientje verkocht. Op de beursvloer zijn tal van activiteiten en demonstraties op het gebied van body en beauty zoals massage, pedicure, manicure en hairstyling. Er zijn optredens van de Ghanese dans en muziekgroep Dunekpoe

en een team van het Bewegingscentrum Drachten geeft dansdemonstraties.

De organisatie geeft aan het moeder en dochter thema een ruime interpretatie.

Twee buurvrouwen en twee vriendinnen zijn ook van harte welkom.

 

Noviteit op haardengebied

De Heerdt Haarden uit Heerenveen brengt een landelijke primeur naar Drachten. Op de onlangs gehouden woonbeurs in de RAI in Amsterdam

werd de Helex I-Frame gashaard gepresenteerd. Dit is een fraaie haard gecombineerd met een full HD televisie geplaatst in een groot glaspaneel.

 

Een andere opvallende verschijning is het kunstenaarscollectief Weerwaar uit Groningen. Zij presenteren zich met een collectie kunstvoorwerpen van gebruikte materialen.

 

Consumentvriendelijk

Aan alle invalswegen in Drachten is speciale bewegwijzering te vinden.

Het parkeren bij het Fries Congrescentrum is gratis en er is gratis kinderopvang met als restrictie vol=vol. Vreewijk Catering zorgt op diverse locaties in het complex voor een gastvrij horeca aanbod.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist