Woonbeurs Amsterdam 2011

24 september tot en met 2 oktober

Van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober is de Amsterdam RAI veranderd in een woonparadijs voor de 19de editie van de Woonbeurs Amsterdam. Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.Aan inspiratie geen gebrek op de Woonbeurs Amsterdam. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradviessessies en presentaties in het Woontheater. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen.

Levensechte huizen
De bekende woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de Woonbeurs Amsterdam hun levensechte huizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met een vernieuwende buitenpresentatie.

Maandag Vakdag
De Woonbeurs Amsterdam trapt feestelijk af met de Preview op vrijdagavond 23 september. Maandag Vakdag op 26 september is de grootste netwerkdag voor woonprofessionals in Nederland. Dan stroomt de Woonbeurs Amsterdam voor de derde maal vol met onder meer ontwerpers, architecten, fabrikanten, stylisten en interieurjournalisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist