Woonbeurs Amsterdam 2009

1,5 miljoenste bezoeker verwacht

In september gaat het nieuwe woonseizoen van start met de zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam. Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober staat de Amsterdam RAI in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. De bezoeker wordt dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. Ruim driehonderd vooraanstaande woonmerken delen hun expertise met woonliefhebbers. Na zestien goed bezochte beurzen verwacht de Woonbeurs Amsterdam dit jaar de 1,5 miljoenste bezoeker te verwelkomen. Dit belooft een feestelijk moment te worden die de ‘gelukkige' bezoeker niet snel zal vergeten.
De Woonbeurs Amsterdam is een evenement van de woon- en buitenbladen van Sanoma Uitgevers. De woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Tuin, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de beurs levensechte woonhuizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen in de nieuwe Outside hal waar zij buitenwonen tot een ware beleving maken. Maar er is meer: primeurs, exposities, workshops, demonstraties en nieuw dit jaar: een Woontheater.Deelnemers en programma
Het nieuwste op woongebied is in september op de Woonbeurs Amsterdam aanwezig. Je vindt er onder andere Poliform, Poggenpohl, Paul van de Kooi Keukens op Maat, Boley Openhaarden, Rolf Benz, Conijn Parketvloeren, Nespresso, Graham & Brown, TEMPUR, Hooked on walls, Fatboy, Miele, Koninklijke Mosa, Auping, Riverdale en FM Janssen.
Volvo maakt met de S60 Conceptcar zijn Nederlands debuut op de Woonbeurs Amsterdam.
De S60 Conceptcar, die onlangs nog werd uitgeroepen tot mooiste Concept van 2009, is met zijn Scandinavische design toonaangevend voor de ontwerpen van het Zweedse Volvo. De S60 concept is een goed voorbeeld van de samenkomst van techniek en design en was nog niet eerder te zien in Nederland.
Leolux bestaat 75 jaar en dat wordt uitgebreid op de Woonbeurs Amsterdam gevierd. Onder andere met jonge kunstenaars die worden uitgedaagd de 'Leolux Pallone' te bewerken. De meest bijzondere ontwerpen worden op ware grootte uitgevoerd en bij opbod verkocht op de beurs.
Jonge Nederlandse designontwerpers, die in het voorjaar in Milaan hebben gestaan, verzamelen zich op het platform ‘Via Milano'. Ander creatief designtalent van eigen bodem is te zien bij ‘NL Design', met onder meer Tafel-design, Kidsonroof en Smool Designstudio.
De Inspiration Zone is de plek op de beurs waar bezoekers met de plattegrond van hun (nieuwe) huis en foto's van hun inrichting voor deskundig en persoonlijk stijladvies terecht kunnen.

Woonbeurs Pin 2009 en nieuwe expositie Lane of Fame
Tijdens de VIP Night wordt de Woonbeurs Pin uitgereikt, inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde vakprijs. De Woonbeurs Pin is een Nederlandse onderscheiding voor een persoon of organisatie die belangrijk is voor het Nederlandse interieur. In het verleden namen onder anderen Piet Boon, Lideweij Edelkoort en Marcel Wanders deze prijs in ontvangst. Een deskundige vakjury buigt zich over de vraag wie de prijs dit jaar krijgt opgespeld. De Woonbeurs Pin wordt ontworpen door de winnaar van het voorgaande jaar, Jurgen Beij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist