Tuinidee 2009

Schrijf nu in


Nog even en dan is het zo ver, dan is TuinIdee 2009 een feit.
Op dit moment zijn we nog volop bezig met alle voorbereidingen. Wat is nu precies het geheim achter de succesformule van TuinIdee? Het antwoord is simpel TuinIdee brengt vraag en aanbod samen. In drie of vier dagen tijd ontmoet u als exposant duizenden potentiële klanten. Stuk voor stuk enthousiaste tuinliefhebbers en tuingenieters, die volop plannen en ideeën hebben, maar nog wel een professional zoeken om hun plannen in te vullen en uit te voeren. Kansen te over dus voor ambitieuze ondernemers als u!  

 

 

TuinIdee 2009 volop in de publiciteit!

Vanaf januari 2009 start een uitgebreide promotiecampagne met aandacht op tv en radio en advertenties op Internet en in special interest magazines en buitenreclame. Daarnaast presenteert TuinIdee de TuinIdeekrant, de TuinIdee webportal en beursreclame, als extra promotiemiddelen en informatiekanalen. Wellicht zijn dit voor u interessante manieren om uw producten en diensten extra in de schijnwerpers te zetten?  

 

 

Thema 2009: Tijd voor tuinplezier

Het is duidelijk de tuinconsument kan niet om TuinIdee heen! En in al die communicatie-uitingen zal een speciale plaats zijn ingeruimd voor het thema van de editie van 2009: Tijd voor tuinplezier. De tuin als plaats waar je je even terugtrekt uit de hectiek van alledag. Dit kan op allerlei manieren; Ontspannen in stilte, gezellig met vrienden samen koken, eten en drinken. Iedere tuinliefhebber kan zijn eigen invulling aan tuinplezier geven.  

 

Meer informatie nodig?

Ontvangt u graag meer informatie over deelname aan TuinIdee of wilt u direct een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Robert van Roy via 06-51551235. Voor meer advies over uw mogelijkheden voor exposure via de TuinIdeeKrant, de TuinIdee webportal of beursreclame in combinatie met deelname aan de beurzen kunt u contact opnemen met Marije Kleijn via 073-6293240. U kunt ons tevens bereiken op telefoonnummer 073-6293239 of via de mail: info@tuinidee.nl
  Heeft interesse om op TuinIdee aanwezig te zijn als exposant? Schrijf dan snel in voor een van de standruimtes die nog vrij zijn op de plattegrond!


Kijk voor meer informatie op: www.tuinidee.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist