Tuinen van Appeltern

Herfstfair 26 en 27 september

De meteorologische herfst is begonnen. Weerkundig is het nu een echt overgangsseizoen waarin het kouder wordt maar ook nog heel mooi en zonnig kan zijn. En als die herfstzon dan doorbreekt en op de prachtig gekleurde herfstbladeren schijnt dan krijgt u zin om de natuur in te gaan! De natuur heeft in de herfst ook nog van alles te bieden; prachtige herfstkleuren en vele materialen om te oogsten.
Wilt u inspiratie voor de herfst? Kom dan op 26 en 27 september naar de herfstfair in De Tuinen van Appeltern. Op deze traditionele seizoensmarkt treft u de mooiste en lekkerste herfst- en oogstproducten van Moeder Natuur aan. Wandel door het park en geniet van de modeltuinen die u overladen met warme herfstkleuren.Dat de herfst een boeiend jaargetijde is kunt u zien in Appeltern. Bomen en struiken staan gehuld in schitterende herfstkleuren en er zijn nog vele bloeiende planten, siergrassen en heesters te zien. Tijdens de herfstfair is het park gevuld met herfstproducten en standhouders presenteren u vele kunsten en prachtige producten. Wat dacht u van de uiteenlopende damesproducten als hoeden, tassen, shawls en sieraden. Het tuingereedschap van topkwaliteit zal de heren verblijden en de kinderen genieten van het houten speelgoed. Kijk uw ogen uit naar brocante, test de kruidenzalf en bewonder de schilderijen, beelden en sculpturen van diverse materialen. Maar er is nog veel meer, zoals Turkse producten, Italiaanse tafelkleden, Provençaals linnengoed en vele woonaccessoires.

Creatieve met oogstproducten
De herfst is ook voor kinderen een leuke periode; lekker ravotten in de gevallen bladeren en stampen in de modder. Tijdens de herfstfair in Appeltern is ook aan de kinderen gedacht. Zij mogen zelf dieren maken van verschillende soorten groente en fruit. Grote oren, dikke neus, ongelijke pootjes, laat de fantasie de vrije loop. De natuurlijke speelhof, het hagendoolhof en de speurtocht vormen ook dit jaargetijde een uitdaging voor ieder kind.

Proef op de som
De fair in Appeltern biedt u meer dan alleen bezienswaardigheden en creativiteit. U kunt ook proeven van de overheerlijke jam, chutneys en paté. U vindt er fruit en kruiden van eigen bodem en u kunt genieten van een kop warme herfstthee. Lust u paddenstoelen? Wilt u meer weten van olijven? Of heeft u trek in mediterrane worstjes en hammetjes in rozemarijn? Kom dan op 26 en 27 september naar de herfstfair en neem de proef op de som, vorm een eigen testpanel!

Herfstbloeiers op de plantenmarkt
Krijgt u geen genoeg van het herfstgevoel? Neem dan eens een kijkje op de plantenmarkt. Hier treft u mooie herfstbloeiers aan en kunt u groenblijvende heesters en siergrassen kopen. Met deze planten haalt u de herfst naar huis!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist