Tuinen van Appeltern

Tuingeluk 2009

‘Tuingeluk' zit ‘m in een klein hoekje. Het verschil tussen een tuin waarin men zich prettig voelt en een tuin waarbij de ontevredenheid overheerst is vaak niet erg groot. Met een paar simpele ingrepen kan het ongenoegen worden omgebogen naar het goede gevoel. De ‘Exclusief Geselecteerde' Hoveniers willen u graag helpen. Daarom organiseren zij, in samenwerking met De Tuinen van Appeltern, Tuingeluk 2009.Tuingeluk hangt af van heel veel zaken, waarvan de meeste in een handomdraai geregeld kunnen worden. Te veel onderhoud vergt een andere beplanting, onkruid in bestrating kan worden voorkomen met voegenmortel, geluidsoverlast wordt tegen gegaan met noise-stop en vervelend grind wordt stabiel met platen.
Tientallen manieren van werken en diverse producten kunnen uw Tuingeluk bevorderen. Beleef het ultieme tuingeluksgevoel!

Tuingeluk 2009
Op zaterdag 19 september bent u van harte welkom in De Tuinen van Appeltern en bij diverse ‘Exclusief Geselecteerde' hoveniersbedrijven. Deze dag is er een breed activiteitenprogramma in Appeltern en bij diverse Exclusief Geselecteerde Hoveniers in het land.
In het tuininspiratiepark staan fabrikanten met praktische tuinproducten en accessoires. Er worden rondleidingen en demonstraties gegeven. En er zullen Exclusief Geselecteerde hoveniers aanwezig zijn die u graag helpen aan een beetje meer Tuingeluk. Zij geven u handige tips en adviezen voor uw tuin. Wist u bijvoorbeeld dat heel veel van de in Nederland aangeboden Lavendel soorten een strenge winter niet overleven? En dat schoffelen soms beter gewoon niet zou moeten gebeuren. En zo heeft ook uw gazon een aparte aanpak nodig. Een fris en gezond gazon is een kwestie van voeding en niet te kort maaien.
U kunt deze dag ook terecht bij enkele ‘Exclusief Geselecteerde' hoveniersbedrijven in het land. Net als Appeltern bieden ook zij ter plekke een groot scala aan tuinadviezen aan. Waarom wordt uw vijver groen? Waar komt toch al dat mos vandaan? Hoe zorgt u voor een bloemrijke border die het hele jaar door iets te bieden heeft? En was u al niet jaren op zoek naar geurende planten en struiken?
Ervaar zelf hoe natuurlijke, geluidswerende afscheidingen werken en voel hoe natuurlijk kunstgras is.
Kijk voor de deelnemende adressen en meer informatie over Tuingeluk 2009 op www.exclusiefgeselecteerd.nl.

Een nieuw Tuingelukboekje
Samen met de ‘Exclusief Geselecteerde' hoveniersbedrijven heeft De Tuinen van Appeltern een praktisch Tuingelukboekje gemaakt. Het boekje staat boordevol ‘geluksbrengers', tientallen tips en handigheidjes om uw tuingeluk te bevorderen en wordt voor het eerst verspreid tijdens Tuingeluk 2009 in Appeltern en bij de deelnemende hoveniersbedrijven.
Wilt u ook meer tuingeluk? Kom dan op 19 september naar Appeltern of ga naar een Exclusief Geselecteerde hovenier bij u in de buurt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist