Eestairs

 Naam: Eestairs
 Branche: Trappen
 Website: www.eestairs.com/nl/
   


Over EeStairs:
EeStairs behoort door innovatief design en vakmanschap tot de top. Voor ons is een trap meer dan alleen een functionele verbinding tussen twee niveaus. Een trap kan een ‘eyecatcher' zijn die meerwaarde geeft aan uw pand. De trap kan een beeldbepalend architectonisch element zijn dat uw imago bevestigt, kan speels, bescheiden of dominant zijn. Een trap kan uitnodigen, welkom heten, kan leiden naar het onverwachte en nieuwsgierig maken, of transparant uitzicht geven en vertrouwd zijn.

Wij maken prachtige trappen, speciaal ontworpen voor u, volgens uw wensen en afgestemd op uw situatie. Trappen voor uw winkel, bedrijf of woning, trappen voor aannemers of projectontwikkelaars en uiteraard werken wij ook samen met architecten. Onze vakkennis staat garant voor een vertaling van uw wensen in een technisch perfecte en mooie trap. Een trap die in alle opzichten bij ú past.

Onze werkhouding brengt met zich mee dat we persoonlijk betrokken zijn bij uw trap. Deels omdat trappen onze lust én ons leven is, deels omdat we het heerlijk vinden iets moois voor u te maken. In combinatie met een geoliede organisatie is dit uw garantie voor een realistische planning binnen het door u aangegeven budget.