VEDO van Comelit

Nieuwe kijk op veiligheid

De zekerheid dat uw eigendom goed wordt bewaakt en een veilig gevoel als u ligt te slapen. Dat is wat VEDO van Comelit u garandeert. Dit alarmsysteem biedt vele voordelen: eenvoud in bediening, ondersteuning van Comelit en met de unieke mogelijkheid camera’s op te nemen, waarmee altijd en overal via de gratis App ‘live’ kan worden meegekeken. Was het de kat die iets omgooide? Zijn de gordijnen gesloten? VEDO betekent in het Italiaans ‘kijken’.

Via de App kunt u altijd en overal live zien of alles nog is zoals u het wenst.

VEDO, het nieuwe alarmsysteem van Comelit, biedt drie beveiligingsniveaus voor uw woning:buiten, binnen en rondom de woning. De intelligente technologie van het VEDO-systeem zorgt met behulp van detectoren voor een effectieve beveiliging van ruimten waar het inbraakrisico het grootst is, zoals deuren, ramen en balkons. Via barrières en detectoren wordt ook het hele gebied rondom uw woning beveiligd, zoals de tuin of het toegangshek.

Melding op maat
VEDO is speciaal ontworpen om alarmsituaties gemakkelijk en snel te beheersen. Het systeem waarschuwt u door automatisch vier pop-up foto’s toe te sturen, die gemaakt worden zodra het alarmsysteem is geactiveerd. Daarna meldt VEDO u via een telefoonoproep, SMS, VIDEO-MMS en/of mailbericht welk probleem zich in de woning heeft voorgedaan (een raam dat werd geopend, ongewenste aanwezigheid/activiteit in de tuin etc.). U kunt zelf beslissen hoe u ingrijpt.

Veilig op vakantie
Het systeem is modulair opgebouwd en daardoor bijvoorbeeld uit te breiden met de mogelijkheid om ‘live’ beelden direct van uw alarmcentrale op uw smartphone of tablet te ontvangen. Download de gratis VEDO-App en u kunt altijd en overal zien wat er in uw woning gebeurt, ook zonder een alarmmelding!

U activeert de alarmcentrale met een touchscreen keypad. Zijn de codes u te ingewikkeld?
VEDO kan ook worden uitgerust met speciale proximity-sleutels of afstandsbedieningen, die u als sleutelhanger kunt gebruiken en die in- en uitschakeling vergemakkelijken. U beheert VEDO op deze manier eenvoudig door de sleutel in de buurt van het keypad of de module te houden.

Comelit verbindt bewoner en woning en maakt nieuwe technologie bereikbaar voor elke woning.

Kijk voor meer informatie op https://www.comelit.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist