Uw woning is toe aan een opknapbeurt.

Herkent u het?

U heeft zich verdiept in de huidige trends van binnenhuis architectuur, een prachtige nieuwe keuken uitgezocht of wellicht heeft u een serre of erker laten plaatsen. Immers – met de huidige situatie op de huizenmarkt zit verhuizen er even niet in; dan maar investeren in uw woongenot voor uw huidige woning, nietwaar? Wellicht heeft u even gedacht aan extra comfort via uw elektrische installatie, maar daar ook weer vanaf gestapt.


Echter, ingrijpende aanpassing van uw elektrische installatie als u een ‘slimme woning’ wilt maken van uw huis zijn niet langer nodig. Met het volledig draadloze Fibaro Home Automation systeem kunt u gebruik maken van de bestaande leidingen, stopcontacten- en schakelaar posities. Zonder aanpassingen in de meterkast! De draadloze modules worden achter een stopcontact of schakelaar geplaatst in de inbouwdoos en zorgen via z-wave technologie voor een goed bereik door uw gehele woning. Met één druk op de knop kunt u dus álle lichten uitdoen als u weggaat!

Uw Fibaro systeem maakt het tot een geweldige ervaring om thuis te komen. Als u binnen een straal van, bijvoorbeeld, 5 kilometer van uw woning bent schakelt uw huis alvast de verwarming aan. In elke ruimte kunt u de temperatuur naar wens instellen met een thermostaatkraan die op het Fibaro systeem is gekoppeld. Nu de dagen weer langer worden, past uw huis de schakeling van verlichting automatisch aan. Niet slechts een via aanpassing van de zomertijd, maar door rekening te houden met zonsondergang, of zonsopkomst.
Gaat u met vakantie? Uw beveiligingsinstallatie kan slim worden gecombineerd met de automatisch openende en sluitende gordijnen. Uw slimme woning schakelt het alarmsysteem even uit, doet de gordijnen open en schakelt het alarm weer in.

Enthousiast over het idee van een slimme woning?
Dan hebben we u nog niet verteld dat Fibaro een zeer betaalbare manier is om van uw huis een slimme woning te maken.

Meer informatie?
Neem contact op met een vijfsterren installateur. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over FIBARO SYSTEEM?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist