Somfy’s Smart Home producten

aangestuurd met de Olisto app

Somfy, marktleider van gemotoriseerde oplossingen en specialist in Smart Home producten voor in en rondom het huis en Olisto, die slimme apparaten slimmer maakt door ze te verbinden met andere apparaten, apps en diensten, slaan de handen in elkaar. Verschillende Somfy producten kunnen nu worden bediend via de app van de Nederlandse ontwikkelaar Olisto, overal ter wereld, waar je ook bent. Dit is onderdeel van Somfy’s So Open strategie waarbij de smart home producten steeds toegankelijker worden en open staan voor producten van andere merken.

Wat betekent dit?
Een aantal voorbeelden:
-De Somfy rolluiken kunnen dicht gaan wanneer de Eneco Toon op ‘Weg’-stand gezet wordt om energie te besparen.
-Wanneer het Somfy Protect alarm systeem af gaat kunnen de Philips Hue lampen rood knipperen.
-Wanneer je favoriete voetbal team scoort kunnen je Somfy screens kort op en neer gaan, gewoon omdat het kan.

Doordat de Olisto app in meerdere talen beschikbaar is, is deze toepassing direct te gebruiken in andere Europese landen. Momenteel zijn de volgende Somfy producten beschikbaar: rolluiken, screens, gordijnen en Somfy Protect producten. Later volgen ook verlichting, zonwering en andere producten.

Meer samenwerkingen
Naast de samenwerking met Olisto werkt Somfy ook samen met onder andere Amazon Echo en IFTTT. TaHoma is te bedienen met Google Home via IFTTT en via Olisto. Somfy TaHoma, is een slimme box waarmee je verschillende producten in huis kunt aansturen. Samenwerking met Apple HomeKit staat gepland voor de eerste helft van 2019.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Somfy draadloze bediening?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist