Somfy io-homecontrol®

Bedien uw rolluiken vanaf uw vakantieadres

Somfy introduceerde dit jaar een volledig nieuw programma io-homecontrol® motoren en besturingen voor zonweringen, rolluiken, screens en garagedeurmotoren. Het unieke aan het nieuwe programma is het feit dat een groot aantal verschillende toepassingen draadloos bediend kunnen worden met één universele io-homecontrol® afstandsbediening.

Wat is io-homecontrol®?
Io-homecontrol® apparaten werken niet alleen op door Somfy gemotoriseerde
zonweringen, rolluiken, screens of garagedeuren. Met de afstandsbediening is een zeer breed programma aan radiografisch bestuurbare producten van andere fabrikanten gemakkelijk te bedienen. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, dakvensters, ventilatie, airconditioning, deursloten, toegangshekken en warmtepompen. Het programma wordt doorlopend uitgebreid,
waardoor u in huis iedere keer weer extra mogelijkheden krijgt om een bouwsteen
toe te voegen aan een bestaande io-homecontrol® installatie. Deze levert
daardoor steeds meer toegevoegde waarde, en door de veelheid aan combinatiemogelijkheden
ontstaat in de nabije toekomst een maximum aan comfort,

veiligheid en energiebesparing.
Een koper van io-homecontrol® producten bespaart geld en tijd. Allereerst zijn de prijzen van io-homecontrol® motoren en besturingen vrijwel gelijk aan de prijzen van de bestaande RTS (Radio Technologie Somfy)-motoren en besturingen. Ook delen io-homecontrol® en RTS de toepassing van draadloze besturingen waardoor het gebruik van dure bedrading en andere installatiekosten in een woonhuis vermeden wordt. Uniek voor io-homecontrol® is de
terugkoppeling op de 2-weg bedieningen dat een opdracht ook uitgevoerd is. Zo krijgt u bijvoorbeeld te zien dat de rolluiken naar beneden gaan - ook als u niet eens in dezelfde ruimte bent!

De toekomstverwachting
Io-homecontrol® is absoluut hét systeem voor de toekomst. Gebruikers kunnen vanaf eind 2010 hun apparatuur niet alleen bedienen met de meegeleverde afstandsbedieningen, maar ook via het internet. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van een pc, maar deze bediening zal ook met een smart phone (bijvoorbeeld iPhone) kunnen gebeuren! Dankzij de terugkoppeling krijgt u altijd een bevestiging dat alles goed is gegaan. Dit maakt het mogelijk om tijdens uw vakantie of een etentje de rolluiken te bedienen, het licht aan te doen of zlefs de voordeur te openen voor bijvoorbeeld uw kinderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Somfy draadloze bediening?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist