Smart Visu Server van JUNG

Dirigent in je eigen ‘Smart Home’

Een slimme woning maakt je leven gemakkelijker. Zo zorgt het intelligente systeem JUNG KNX met de Smart Visu Server en Smart Control 5 ervoor dat je je verlichting vanaf de bank bedient of je favoriete muziek opzet vanuit de tuin. Dankzij deze technologische tools van JUNG krijg je in een mum van tijd controle over alle aspecten in huis: van de toewijzing van sferen in kamers tot de interface die alles visualiseert en bestuurbaar maakt met een simpele swipe en klik.

Elke Smart Home begint bij een duidelijke app waarmee apparaten en installaties met elkaar kunnen ‘praten’. De Smart Visu Server App van JUNG verbindt niet alleen alle ‘Smart Home’-oplossingen in huis, maar visualiseert ze met een bijhorende interface die iedereen meteen begrijpt. Dit betekent dat je samen met de applicatie alle aanstuurbare systemen in huis met smartphone of tablet kan bedienen. Zo pas je bijvoorbeeld sfeerverlichting en -muziek aan vanaf de bank of bedien je verwarmings- en rolluiksystemen vanaf het werk.

Dankzij de ‘sfeergroepen’ die je kan aanmaken in de app, zet je meteen een ambiance voor elk moment. Maak bijvoorbeeld voor feestavondjes bij je thuis een sfeergroep aan genaamd ‘Party’. Bij het inschakelen van deze sfeergroep, plan je op voorhand in dat de verlichting in huis automatisch dimt en de ‘80s beats door de speakers weergalmen.

Energiezuinig & veilig op afstand
Naast comfort, kun je met JUNG KNX je energieverbuik monitoren. Via de app traceer je probleemloos hoeveel bijvoorbeeld je verwarming- of verlichtingsystemen verbruiken. Om hier snel en gebruiksvriendelijk op in te spelen, bedien je via de Smart Visu Server App je Smart Home op afstand. Schakel via je smartphone of tablet het licht of de verwarming uit en sluit de rolluiken. De applicatie zorgt zo voor een safety check op afstand en voorkomt zinloos energieverbruik.

Daarnaast schakel je met de geïntegreerde astro-functie de avondverlichting in de winter automatisch vroeger in dan in de zomer.

The look: Smart Control 5
Wie het totaal plaatje wil, kiest voor de Smart Control 5. Het bedieningspaneel doet je met haar strakke look en high-end snufjes meteen denken aan een smartphone in de muur. Heb je even geen WiFi, telefoon of tablet bij de hand, dan biedt deze grafische display je al het nodige comfort om je huis slim te blijven bedienen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist