SimpleHome van Comelit

verbindt bewoners en woningen

Onze afzonderlijke producten zorgen voor aangenaam contact, onze huisautomatisering vormt een volledig geïntegreerd systeem en ons ViP product biedt de bewoner en de eigenaar van een complex ongekende mogelijkheden, waardoor een woning levensloopbestendig wordt.SimpleHome bevordert eenvoud in huisautomatisering
Met SimpleHome biedt Comelit een totaaloplossing voor huisautomatisering. De naam van het concept verwijst naar de eenvoud van de installatie en het gebruik. De verlichting, de rolluiken en de verwarmingsinstallatie van de woning worden verbonden met scenario’s waarin al eerder geïnstalleerde Comelit-producten zijn opgenomen, zoals deurintercom, cameracontrole en toegangscontrole.

Alle functies van het SimpleHome-systeem zijn te bedienen via één touchscreen, Planux Manager. Via deze ultradunne design-monitor met 3,5 inch kleurenscherm, krijgt de gebruiker niet alleen alle bekende deurintercom functies van Comelit ter beschikking, maar ook het beheer van woonfuncties als verlichting, verwarming, klimaatregeling, toegangs- en alarmsystemen, rook- en gasmelders, energiebeheer en geautomatiseerde systemen in en om het huis, zoals rolluiken en tuinberegening. In andere ruimtes, waar geen deurintercom is vereist, voegt Comelit de MiniTouch toe aan het SimpleHome concept. Dit is een compact bedieningsscherm met geïntegreerde temperatuursensor, waarmee eveneens alle functies in een woning kunnen worden bediend

Te bedienen als een smartphone.
De technologie van de Comelit-huisautomatisering maakt een woning als het ware even intuïtief als een smartphone. De verschillende functies zijn te activeren via een smartphone of tablet, completeert het systeem en zorgt er voor dat de gebruiker op elk moment en overal de volledige controle heeft over zijn woning.

Comelit innoveert kortom met passie en maakt daardoor nieuwe technologie bereikbaarvoor elke woning.

Kijk voor meer informatie op https://www.comelit.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Comelit?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist