Schakelmateriaal

volwaardig onderdeel van het interieur

Wij vinden dat het in- en uitschakelen van de verlichting geen ‘noodzakelijk’ onderdeel is in een woning. Het schakelmateriaal kan juist een mooi sieraad op de muur zijn. Het daagt uit om er gebruik van te maken. Daarom heeft Legrand Nederland met de merken Legrand en BTicino een uitgekiend assortiment samengesteld. Van onopvallend schakelmateriaal tot prachtig Italiaans design dat gezien mag worden. Door het gebruik van verschillende materialen, vormen en afwerkingen is er voor elk interieur en type woning een passende oplossing. Er zijn zeer veel functies en mogelijkheden beschikbaar, zoals LED-dimmers, de weergave van uw energieverbruik en een mooi touch screen dat automatisch doorschakelt naar de camera bij de voordeur als er wordt aangebeld.

Ontdek onze series:
Niloé: het eco-schakelmateriaal programma van Legrand. Een functioneel en compleet assortiment. Flexibel en aanpasbaar voor een perfecte installatie, zelfs op oneffen muren.

Livinglight van BTicino: één naam, oneindig veel mogelijkheden. Unieke kleuren en kwalitatieve materialen. Draadloze oplossingen die eenvoudig aan te passen zijn.

Livinglight Air van BTicino: de subtiele kunst van perfectie. Verrassend vlak en ongelooflijk luxe. Een uniek interieur dankzij het exclusieve design. Slechts 7 millimeter dik.

Axolute van BTicino: uitmuntend in technologie, verfijning en design. De pure materialen en innovatieve oplossingen dragen bij aan comfort, stijl en identiteit.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie, bezoek onze websites www.legrand.nl en www.bticino.nl.

Kijk voor meer informatie op https://www.btcino.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist