PureDomotica

Eenvoudig en bereikbaar

PureDomotica is een nieuwe marktpartij die installatiebedrijven en system integrators oplossingen biedt op het gebied van visualisering van woning- en gebouwautomatisering. Het bedrijf produceert touchscreens en touch-pc’s en distribueert ThinKnx, visualisatiesoftware waarmee men intuïtieve interfaces kan creëren. De activiteiten van PureDomotica zijn in belangrijke mate een antwoord op de onvrede in deze markt over de prijs/prestatie-verhouding van bestaande touchscreens, touch-pc’s en visualisatiesoftware.

Bijna alle touchscreens en touch-pc’s die momenteel verkrijgbaar zijn, kenmerken zich door tegenvallende hardwareprestaties, onvolmaakte inbouwmethodes, achterhaalde designs en een prijsstelling die voor veel eindklanten niet acceptabel is. PureDomotica heeft juist op bovenstaande onderdelen producten ontwikkeld die technisch hoogstaand zijn, en voor een prijs die voor een veel grotere groep consumenten acceptabel is.

Naast de productie van eigen schermen, levert PureDomotica ook ThinKnx, een smartstation met ingebouwde visualisatiesoftware. Via ThinKnx kan een installateur of system integrator zeer eenvoudig en laagdrempelig KNX-installaties visualiseren en tegelijk installaties als beveiligingssystemen, klimaatregeling en multimedia integreren. Met de software van ThinKnx is het mogelijk om elegante graphics te maken die eenvoudig te programmeren zijn en uiteindelijk tot een intuïtieve interface leiden.

Met hulp van de smartstation, waarin de ThinKnx software is ingebed, kan men in korte tijd een complete visualisering realiseren voor zowel touchschreen, touch-pc maar ook iPad of Android tablet. Installateurs en system integrators kunnen met deze software volledig vrij een eigen stijl creëren, zodat zij hun klanten een visualisering bieden die altijd herkenbaar is aan de eigen ‘look and feel’.

PureDomotica is een kernachtige organisatie met enthousiaste medewerkers die over jarenlange ervaring beschikken op het gebied van visualisaties en KNX-installaties. Een van de belangrijkste drijfveren binnen de organisatie is het waarborgen van kwaliteit. PureDomotica neemt en draagt ook de volle verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, assembleren en testen van de producten. Op die manier kan het bedrijf met zijn producten en diensten een toegevoegde waarde zijn voor alle installateurs en system integrators in de markt.

Sinds 1 juli 2012 is PureDomotica als KNX Technology Partner toegetreden tot het KNX-netwerk in Nederland. Binnen dit netwerk zal men zich profileren als een bedrijf dat producten levert die kunnen samenwerken en integreren met KNX-gecertificeerde systemen. Later dit jaar zal PureDomotica zijn producten en software presenteren op de KNX-Ring tijdens de beurs Domotica & Slim Wonen in het Evoluon.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist