Huis van de toekomst nu wel erg dichtbij.

Een vergroting van uw woongenot

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone of een tablet en je kunt steeds meer hier mee, maar heeft u er wel eens aangedacht om hier uw complete woning mee aan te sturen?

De laatste tijd zie je steeds meer reclames op televisie dat u uw thermostaat of zonwering kunt regelen via een app op uw telefoon, u komt dus in een lekker warm huis thuis aangezien u de verwarming vanaf afstand heeft aangezet.

Dit zijn basis modules binnen de domotica (huisautomatisering) echter is hier veel meer in mogelijk, denk aan het aanzetten van de oven zodat deze voorverwarmd is als u thuis komt.

U kunt vanaf uw tablet op telefoon het hele huis besturen en het licht aan en uit zetten, hier zou u zelfs scenario’s in kunnen schrijven waardoor je kamers apart bestuurd en als uw inbraak alarm afgaat het ligt in het hele huis in een keer aan gaat en de radio en televisie aan gaan.

Eigenlijk om het heel oneerbiedig te zeggen kunt u elk elektronisch apparaat, waar een draadje aan zit, besturen via uw telefoon of tablet zelfs al zou u aan de andere kant van de wereld zitten.

U kunt dus op afstand uw alarminstallatie uitzetten als de schoonmaakster naar binnen wilt of nog een keer controleren of alles inderdaad wel uit is.

Dit klinkt erg ingewikkeld of iets waar je in je huis enorm grote verbouwingen moet doen, gelukkig valt dit mee, vaak is hakken en breken niet nodig en kun je het zo in een bestaande situatie inpassen en het leuke is dat de kosten vaak ook nog erg mee vallen.

Kortom het huis van de toekomst is binnen handbereik.

Echter is het heel erg belangrijk dat u met een kwalitatief goede installatie werkt. Een aanrader is het merk Bticino van Legrand. Buiten dit is het nog veel belangrijker dat u samenwerkt met een erkend installateur. Als u bij een van onze 5-sterrenspecialisten aanklopt bent u gegarandeerd van een goede service waarin u als klant centraal staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist