Home Center Lite

een krachtig apparaat op XS formaat

Het nieuwe besturingssysteem van FIBARO is toegevoegd aan de product familie van Home Center Lite. Het is een compact apparaat die u in staat stelt om op een betaalbare manier een slim huis van uw woning te maken dankzij zijn kleine formaat en geavanceerde technologie.

 HC Lite, net zoals de met prijzen overladen Home Center 2, is als het waren een brein voor je huis, hierdoor kun je zelfs de grootste woning automatiseren en tot 230 apparaten aansturen. Dankzij draadloze communicatie via het Z-Wave protocol behoeven de FIBARO Systeem installaties geen aanpassingen in uw woning. Je kan het in elke woning toepassen zelfs als deze al volledig is ingericht. Ze hebben het voor elkaar gekregen om de gehele kracht van een intelligent systeem in een klein omhulsel te krijgen. Home Center Lite controller is een ander FIBARO product die de beste beschikbare technologie combineert in een modern design. Door dit product bieden we onze klanten een nieuwe dimensie van comfort die op maat gemaakt is naar hun specifieke behoefte. Het huis wordt gemanaged door de FIBARO app, waarvan de layout en de functionaliteit afhankelijk is van de keuzes van de gebruiker. De gebruiker kan zelf iconen en namen aanpassen zodat de belangrijkste zaken altijd vooraanstaan in de app. Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van de FIBARO app maakt het intelligente systeem makkelijk in gebruik. Fibaro heeft als prioriteit om een systeem te creëren die aangepast kan worden aan de voorkeuren van de gebruiker. Ze geven u als het ware de sleutel om een eigen slimme realiteit te creëren. Dankzij een internetverbinding kunt u uw woning over de gehele wereld besturen doormiddel van een tablet of smartphone.

HC Lite geeft u comfort en veiligheid en helpt u besparen op kosten in uw woning.
Het FIBARO systeem stelt u in kennis bij onder andere een dreigende brand, een overstroming, inbraak of lekkend gas. Het systeem sluit automatisch het water of het gas af bij een eventueel lek of overstroming en ventileert ook direct de woning als dit nodig is. Als er een poging tot inbraak wordt ontdekt schakelt het FIBARO systeem direct het alarm in, stelt de alarmcentrale op de hoogte van de inbraak en schakelt de live beelden van uw beveiligingscamera’s door naar de opgegeven mobiele apparaten, op die manier kunnen u en de alarmcentrale meekijken met wat er gebeurt. De ingebouwde stroom management functie stelt u in staat om het energie verbruik te bekijken en laat u zien welk apparaat het meeste energie verbruikt.

Het systeem stelt u in staat om vanaf afstand uw verwarming te bedienen, u kunt dus vanaf kantoor uw verwarming aanzetten zodat u thuis komt in een warme woning. Het FIBARO Systeem betekend ook comfort, u kunt uw home multimedia set integreren op de FIBARO app en dit via uw tablet of smartphone besturen Ook kunt u uw gazon en tuin makkelijk onderhoud doormiddel van het automatisch water geven van uw beplanting, dit schema wordt automatisch aangepast aan de huidige weersomstandigheden.

Op afstand apparaten besturen is niet het enige dat Home Center Lite kan.
Dankzij de door u(of uw installateur) ingestelde scenario’s  zal de HC Lite bepaalde acties uitvoeren afhankelijk van specifieke factoren die u aan kunt geven. U kunt bijvoorbeeld instellen dat, als u de woning verlaat, het systeem automatisch apparaten uitschakelt die niet noodzakelijk zijn(tv, verlichting etc.), het alarm instelt en een simulatie laat draaien waardoor lijkt dat u thuis bent, op die manier ontmoedigt u inbrekers. Door GPS lokalisatie berekent het systeem uw terugreis en uw route en zal uw woning verwarmen naar de door u opgegeven temperatuur en kan zelfs een bad voor u vol laten lopen op de gewenste temperatuur, op die manier kunt u direct in bad als u thuis komt en genieten van een woning waar u bijna niets zelf meer hoeft te doen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist