Fibaro home automation

Wallplug

De uitvoering van de nieuwe wallplug van Fibaro is even briljant als simpel : het is een module die u simpelweg in uw stopcontact steekt en u in staat stelt om uw energieverbruik te monitoren, een seintje te krijgen als bijvoorbeeld uw koelkast kapot is, lampen schakelen, kortom; een simpele en effectieve toevoeging aan uw woning. De Fibaro wallplug veranderd van kleur als u meer, of juist minder energie verbruikt. U kunt de historie van het energie verbruik door de tijd heen zien, zodat u een goed inzicht krijgt in wat bijvoorbeeld uw oude koelkast in de garage verbruikt. Gaat een apparaat meer verbruiken dan u wilt? Automatisch stelt Fibaro u daarvan op de hoogte. U kunt de Fibaro wallplug zelfs als babysitter gebruiken : stelt u een limiet aan de tijd voor het spelen op de Playstation? Via uw smart phone krijgt u een seintje dat het nu écht tijd is om te stoppen…(en u kunt zelfs op afstand de schakelaar omzetten…!) Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken over de nieuwsgierigheid van uw kleine, wiens vingertjes nog overal in passen – en dus een stopcontact zeker zullen uitproberen – de wallplug is voorzien van een ingebouwde bescherming voor de veiligheid van uw (klein)kind.

We hebben u nog niet verteld over de afmetingen van dit bijzonder fraai vormgegeven product: Omdat de wallplug de kleinst beschikbare wallplug ter wereld is, kunt u de wallplug ook in een dubbel stopcontact gebruiken. Wilt u meer weten over de wallplug en het Fibaro home automation systeem? Raadpleeg snel uw installateur. Hij verteld u er graag meer over.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist