Domotica in huis

Welk systeem past bij mij?

Muziek uitkiezen op uw iPad. Screens gaan automatisch naar beneden als de zon begint te schijnen. Met één druk op de knop gaat alle verlichting uit. Bij inbraak wordt u gewaarschuwd met een SMS. U bespaart energie door een slimme thermostaat.

Allemaal voorbeelden om het leven gemakkelijk te maken en het wooncomfort te verhogen. Voor ieder voorbeeld is wel een leverancier te vinden die zijn product het beste vindt. Maar voor u zijn ook andere dingen belangrijk, is het een draadloos systeem zodat het ook in mijn huis past? Is het uitbreidbaar als ik over een jaar een serre wil aanbouwen? Is het een betrouwbaar en veilig systeem?

Voor deze vragen kunt u terecht bij een domotica 5 sterren specialist. Een domotica 5 sterren specialist kent alle domotica systemen en kan u de verschillen uitleggen.

Belangrijk hierbij is de prijs van de verschillende domotica systemen. Elektronica wordt steeds slimmer en goedkoper.

Naast onafhankelijk advies kunt u bij een domotica 5 sterren specialist ook terecht voor totale project ontzorging. Het gekozen domotica systeem wordt in uw woning geïnstalleerd inclusief de domotica app op uw telefoon en iPad. U hoeft hierdoor niet technisch onderlegd te zijn en kunt direct gaan genieten.

Met dank aan Bolk Domotica

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist