De mogelijkheden van domotica

In een uniek inspiratiecentrum

Raar eigenlijk, dat de meeste nieuwe woningen nog worden gebouwd met een kale installatie, zoals die in de jaren 60 is bedacht. En dat terwijl met name de laatste 15 jaar er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen die het wonen veiliger, comfortabeler en duurzamer maakt. Er is zo veel mogelijk op het gebied van Slim Wonen en domotica. Het aantal woningcorporaties en projectontwikkelaars die slimme woningen met domotica bouwen groeit gestaag. Het is een uitdaging om uit de mogelijkheden datgene te kiezen dat bijdraagt aan de verhoging van het dagelijks woongenot, passend binnen het budget en geschikt voor toekomstige aanpassing aan nieuwe wensen. Het te snel gaan naar een technisch ontwerp leidt vaak tot teleurstelling achteraf, daar hoort eerst nog iets aan vooraf te gaan.Eigenlijk is het logisch; mensen laten zich toch ook inspireren als het gaat om bouwkundige architectuur, interieur, keukens, en sanitair. Zelfs bij het kopen van een product is oriëntatie en inspiratie nodig om tot een juiste keuze te komen.

Al in 1998 was Entron ėėn van de eersten in Nederland met een uniek Slim Wonen en Werken (domotica) inspiratiecentrum. Het is een onmisbaar hulpmiddel gebleken om te kunnen komen tot een project met tevreden gebruikers. De keuzes bij de start zijn bepalend voor de toekomst; het inspiratiecentrum geeft inzicht in het gehele landschap. Het is geen showroom van producten, maar een voor eindgebruikers herkenbare omgeving met een veelzijdigheid aan domoticaoplossingen. Onze adviseurs beschikken over een groot inlevingsvermogen, en hebben de vaardigheid en ervaring ontwikkeld om de voorlichting af te stemmen op de bezoeker(s). Ook voor de niet-technische eindgebruiker is dit een belangrijk gegeven. Techniek is immers geen doel.

Bij het bezoek aan het inspiratiecentrum wordt ook voorlichting gegeven over de wijze waarop een plan van aanpak kan worden ingevuld; pragmatisch en passend bij de situatie. De diensten die nodig zijn voor een jarenlang, duurzaam en zorgeloos gebruik komen hierbij ook aan bod.

Entron kent een open cultuur en deelt haar kennis en ervaring graag met eindgebruiker, maar ook met de partijen die zijn betrokken bij de realisatie van een project. Omdat niemand op experimenten zit te wachten is het delen van kennis, en inzet van een bewezen conceptmatige aanpak de sleutel tot een tevreden eindgebruiker. Betaalbaar en duurzaam.

Voor wie?
Iedereen, die op enigerlei wijze betrokken is bij plannen voor een domotica-project. Eindgebruikers, installateur, architect, adviseur, leverancier.

Zakelijke opdrachtgevers kunnen wij naast individueel ook groepsgewijs voorlichting geven. Entron beschikt hiervoor over een goede presentatieruimte. Deze dienstverlening van Entron heeft altijd een onafhankelijk en vrijblijvend karakter.

Kijk voor meer informatie op https://www.entron.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist