Comfort, veiligheid en energie

met BTicino

Elk huishouden heeft weer andere wensen en ideeën. BTicino heeft dat erg goed begrepen met het bijzonder gebruiksvriendelijke en functionele ‘Design for All’ domoticasysteem. Dit uitgebreide systeem is gefundeerd op drie belangrijke peilers: comfort, veiligheid en energie.COMFORT
Sommige handelingen in huis worden op een bepaalde leeftijd lastiger, of moeten gewoon gemakkelijker kunnen. Het aan- en uit doen van de verlichting is daarom voortaan geprogrammeerd met scenario’s. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kost de handmatige bediening van bepaalde functies in huis, zoals temperatuur aanpassen, ook geen enkele moeite meer. Lees meer.

VEILIGHEID
Natuurlijk wil iedereen zich veilig voelen in de eigen woning. Daarom is de installatie van een domoticasysteem met bewegingsdetectoren en geïntegreerde alarmfunctie de perfecte oplossing. Voor bijvoorbeeld indringers, gasdetectie en overstromingen. Ook wie lang van huis is, hoeft zich geen zorgen te maken. Het systeem simuleert dat bewoners thuis zijn door het regelen van de verlichting en rolluiken. Via een speciale website is bovendien sturing op afstand mogelijk. Lees meer.ENERGIE
Mensen die energie willen besparen, halen al snel voordeel uit domotica. Dankzij het BTicino My Home domoticasysteem wordt in zones verwarmen of verlichten een fluitje van een cent! Ook hier zorgt bewegingsdetectie, samen met de mate van natuurlijke lichtinval, voor de kern van doeltreffend lichtbeheersysteem. Scenario’s houden bijvoorbeeld rekening met invallend daglicht om de verlichting geleidelijk aan te dimmen en uit te schakelen, zodra er voldoende natuurlijk licht is. Lees meer.

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist