Busch-Jaeger domoticasysteem

Busch-free@home®

Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk. Busch-free@home® maakt van een huis een intelligente omgeving. Jaloezieën, licht, verwarming en zelfs deurcommunicatie, zijn met één druk op de knop te bedienen. Favoriete instellingen zijn te kiezen met een slimme schakelaar op de wand of (op afstand) met tablet of smartphone. Intuïtief, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. Zo beschikken gebruikers over de vele voordelen van domotica tegen geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.Plezier in eenvoud
Huisbesturing met Busch-free@home® betekent een waar genoegen voor gebruikers. Zij kunnen vanaf iedere plek, in huis of waar dan ook ter wereld, de sfeer en situatie in huis naar hun persoonlijke wensen aanpassen. De bediening is uiterst gebruiksvriendelijk en voor iedereen te begrijpen. Een lichtscène start met één druk op de knop. En ontwaken wordt extra aangenaam door vanuit bed de jaloezieën te openen en de verwarming en radio alvast in te schakelen. Bewoners hebben altijd de keuze om programma’s te gebruiken of om functies individueel te schakelen. Bovendien zijn persoonlijke wensen gemakkelijk programmeerbaar in het systeem.

Eenvoudige installatie
Tot nu toe was het installeren van besturingsfuncties voor domotica niet eenvoudig. Zeker niet als het gelijktijdig schakelen en gecombineerde functies betrof. Die tijd is voorbij. Busch-
free@home® is ook voor de installateur een intuïtief en gebruiksvriendelijk systeem. De basis is de 2-draads bustechniek, waarbij er volledige vrijheid bestaat voor het centraal of decentraal plaatsen van de aktoren. Zo ontstaat een overzichtelijk en betrouwbaar systeem en toont Busch-free@home® zijn werkelijke kracht. Door het combineren van verschillende functies ontstaan zeer persoonlijke en uitgebreide programma’s. Bovendien is het System Access Point - de centrale van Busch-free@home® - te verbinden met verschillende sensoren die de aangesloten functies regelen.

Dubbel eenvoudig, bij inbedrijfname en configuratieDe kennismaking met het systeem gaat stap voor stap via een handige wizard. Voor minder ervaren domotica-installateurs biedt Busch-free@home® ook een korte online-cursus gericht op het snel leren begrijpen en toepassen van het systeem. Zo zijn elektro-installateurs in een mum van tijd de expert voor hun klanten op het gebied van eigentijdse huisbesturing. Configuratie en bediening van Busch-free@home® zijn dankzij de gratis app voor Android en iOS eenvoudig en snel. En dat geldt ook voor de inbedrijfname. Bovendien kunnen installateur en bewoner de instellingen met iedere computer of tablet zelf aanpassen.

Zelf ervaren tijdens event FREE! op 15,16 en 17 september
Zo eenvoudig was domotica nog nooit! Ontdek het zelf en probeer Busch-free@home® tijdens het event FREE! voor de professional in de bouw- en installatiesector. In het recent vernieuwde complex De Woonindustrie in Nieuwegein verrijst een imposant paviljoen waar ABB en Busch-Jaeger met enkele partners hun noviteiten presenteren. Het complex stond voorheen bekend als het Home Trade Center, maar kreeg dit jaar een nieuwe naam en stijlvolle upgrade.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist