BTicino woningautomatisering

My Home

Legrand Nederland introduceert dit najaar BTicino My Home, een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor woningautomatisering. Dit domotica systeem is al succesvol gelanceerd in o.a. België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Frankrijk. Deze complete domotica toepassing brengt het bedienen van verlichting, verwarming, muziek, toegangscontrole, rolluiken en deurcommunicatie eenvoudig samen in één flexibel systeem. BTicino My Home combineert esthetiek en techniek en is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan toekomstige wensen van bewoners. Dit woningautomatiseringssysteem met Italiaans design is nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woning uit te rusten met een intelligent systeem, dat comfort biedt en tegelijkertijd ontzorgt. In één handomdraai kunnen bewoners verlichting en verwarming regelen, rolluiken openen of sluiten en de favoriete muziek afspelen. Via een scenariotoets kunnen zij voorgeprogrammeerde schakelingen oproepen voor bijvoorbeeld het ontwaken, het verlaten van de woning of tijdens het koken. BTicino My Home vergroot het veiligheidsgevoel en zorgt ervoor dat er altijd controle is over de woning. Zo is de toegangscontrole, deurcommunicatie en het alarmsysteem ook tijdens de afwezigheid van bewoners optimaal geregeld. Het systeem meldt inbraken, maar kan ook autonoom handelen bij gaslekken en bij het uitvallen van de elektriciteit blijft het alarmsysteem functioneren. BTicino My Home is zowel in huis als op afstand te bedienen, tijdens bijvoorbeeld afwezigheid en vakantie, via de computer, smartphone of tablet PC.

Levensloopbestendig
BTicino My Home is een betrouwbaar en flexibel geïntegreerd domotica systeem. Het is uit te breiden en aan te passen aan toekomstige wensen, waardoor de woning levensloop bestendig wordt. Dit nieuwe systeem voor woningautomatisering maakt het mogelijk om per kamer de ideale leefomgeving te creëren. Dat vergroot het wooncomfort en spaart ook energie, omdat de temperatuur in verschillende kamers afzonderlijk regelbaar is. My Home is een open protocol van de Legrand Group, waaraan systemen van derden gekoppeld kunnen worden via een gateway.

Bedieningselementen
My Home biedt een uitgebreid assortiment bedieningselementen. Deze variëren van eenvoudige schakelaars tot geavanceerde touchscreens, videodisplays of een integratie met de iPhone of iPad. Dankzij de koppeling met de productlijnen Axolute, Light en Living van BTicino is er altijd een combinatie met schakelmateriaal dat past bij de stijl van woning.

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/domotica/comfort .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist