Bticino My Home domotica systeem

10” touchscreen met swipe functie

Uw woning controleren wordt een geheel nieuwe ervaring met het prachtige nieuwe 10” touchscreen van BTicino. Een mooi ontwerp met een nieuw ergonomisch design in witte en zwarte uitvoering. Mooi afgewerkt tot in de puntjes en eenvoudig te installeren op de wand.

Dankzij de nieuwe grafische gebruikersinterface kunt u uw woning eenvoudig en intuïtief beheren. Wijzig de achtergrondfoto, bekijk het schematisch overzicht van uw woning en gebruik de swipe functie om gemakkelijk te navigeren tussen de verschillende mogelijkheden. De verschillende scenario’s zijn eenvoudig aan te passen, zodat u dit volledig af kunt stemmen op uw leefwijze.

Door de USB-poort en SD-kaartlezer is het eenvoudiger dan ooit om multimedia te beheren. Luister naar uw favoriete muziek en bekijk uw zelfgemaakte foto’s. Bovendien bent u altijd up-to-date door de internettoegang. Alles is natuurlijk op afstand te bedienen.

Het complete My Home domotica systeem is te beheren met integratie van alle functies. Het nieuwe 10” touchscreen combineert de functies voor alle domotica functies met fysieke knoppen voor de intercom:

- Spreek/ luister verbinding,
- Deur openen,
- Zelfoproep,
- Beeld wisselen tussen diverse camera’s,
- Web links (RSS, webcam, IP radio, etc.),
- Scenario’s,
- Klimaatbeheersing en
- Energie verbruik beheren.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw woning af te stemmen op uw leefwijze!

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/producten/myhome-touchscreen .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist