BTicino handsfree binnenpost

Betaalbare topklasse

De nieuwe deurintercom van BTicino combineert design met gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden. Het bedienen van alle functies gebeurt bij de Classe 300 op een eenvoudige en intuïtieve manier, dankzij de elegante Graphical User Interface, speciaal op maat van de gebruiker.

 

Welke kleur kiest u?
De ‘opvallend discrete’ Classe 300 bestaat in de kleuren wit of antraciet en is slechts 22,5 mm dun. Er kan gekozen worden voor een muur- of tafelmodel.

Dankzij de 2-draadstechnologie kan de Classe 300 van BTicino perfect gebruikt worden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos vervangen
worden.

Intuïtief touchscreen
De 4 basisfuncties zijn direct bedienbaar via aanraaktoetsen met reliëf: herkenbaar en gebruiksvriendelijk. De overige mogelijkheden zijn bereikbaar via het intuïtieve touchscreen.

Meer dan een gewone intercom
Er kan een gesproken of geschreven bericht achter gelaten worden voor medebewoners of bezoekers. Er bestaat tevens een witte variant met geheugenfunctie die alle oproepen registreert zodat  u achteraf kunt bekijken wie er aan de deur stond.

Kits
Voor zowel de basis- als de geheugenfunctie bestaat een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor één woning.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/classe-300.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist