BTicino domotica

livinglight

Livinglight is de naam van de nieuwe lijn schakelmateriaal van BTicino. In deze serie combineert BTicino technologische innovatie met design, energiebesparing en flexibiliteit. Livinglight biedt één universele basis die bedrijven en consumenten naar eigen inzicht kunnen combineren met verschillende afdekramen en bedienings-mechanismen. Deze keuzemogelijkheden leveren een oneindige reeks aan ontwerpvarianten op, waardoor Livinglight past in elk interieur. De serie is leverbaar als traditioneel schakelmateriaal, als draadloze oplossing en als domotica oplossing.

Keuzevrijheid staat bij BTicino Livinglight voorop. De afdekramen zijn in diverse vormen, kleuren en materialen leverbaar. Klanten kunnen kiezen voor rechthoekige of ovale afdekplaten en ook een mix van beide is mogelijk. De afdekramen zijn verkrijgbaar in technopolymeer, in gekleurd of gegalvaniseerd Zamak en in hout. Ook in de bedieningsmechanismen zijn er verschillende mogelijkheden. Livinglight is zowel leverbaar met een traditionele wipschakelaar als met een axiale bediening, waarbij de wippen altijd gelijk en vlak staan. Beide uitvoeringen zijn te verkrijgen in de basiskleuren wit, antraciet en tech en kunnen eventueel voorzien worden van amberkleurige LED-verlichting.

Universele oplossing
De universele oplossing van het Livinglight pakket is volledig uitwisselbaar met de verschillende modellen en biedt synergie met het bestaande assortiment. Het schakelmateriaal kan in de Nederlandse en Italiaanse modulaire inbouwdozen gemonteerd worden. In de Nederlandse montagewijze passen tot maximaal vier inbouwdozen naast elkaar. De losse toetsen van Livinglight zijn zowel te gebruiken voor de standaard bediening als voor de bediening van My Home domotica.

Draadloze oplossing
BTicino Livinglight is ook leverbaar als draadloze oplossing. Dit RF-systeem werkt op basis van Zigbee. Daarmee wordt een Mesh-netwerk tot stand gebracht tussen alle componenten. Deze sturen het signaal versterkt door waardoor ook in een groot kantoor draadloze bediening mogelijk is. De RF-zender kan daarnaast ook direct een scenario uitvoeren binnen het BTicino My Home domoticasysteem.

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/domotica .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist