BTicino deurcommunicatie

Uitbreiding Classe 100 assortiment

De Classe 100 binnenpost van BTicino past in ieder interieur, dankzij het minimalistische, discrete en elegante design in wit glas. De Classe 100 is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Vanaf nu is het nog eenvoudiger en intuïtiever om oproepen te beantwoorden en deuren te openen.De Classe 100 V12E heeft een kleurenscherm met de meeste montagemogelijkheden op de markt. Het toestel wordt standaard geleverd met een opbouwdoos, maar kan door allerlei accessoires gemonteerd worden zoals u wilt. Zo bestaat er een inbouwdoos (dikte is dan slechts 9 mm!) en een tafelstandaard. Maar ook aan het gebruik van het toestel door kinderen of rolstoelpatiënten is gedacht: via de houder met kantelfunctie kan het scherm naar boven of naar onder gekanteld worden. De Classe100 V12E kan bovendien eenvoudig op een houder met hoorn geplaatst worden. Hndig voor locaties waar discrete gesprekken worden gevoerd. Deze nieuwe binnenpost biedt tenslotte nog een handsfree scherm met visualisatie van het energieverbruik en deurcommunicatie.

Sfera New buitenposten
De Classe 100 binnenposten zijn perfect te combineren met de Sfera buitenposten van BTicino. Met Sfera New en Sfera Robur heeft BTicino het neusje van de zalm in huis op het gebied van deurcommunicatie. Ze zijn beschikbaar met badgelezer of een traditioneel toetsenbord. Dankzij de ingebouwde groothoeklens en dag/nacht camera biedt Sfera de hoogste garantie op veiligheid. Achter het esthetische ontwerp gaat een stevige basisconstructie schuil. Sfera biedt twaalf functiemodules, onbeperkte combinatiemogelijkheden en heeft een moderne vormgeving geschikt voor elk type woning. Ontdek Sfera New buitenposten.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://www.bticino.nl/deurcommunicatie/sfera .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist