Beurs Domotica & Slim Wonen 2014

Smart Homes Experience

Beleef en ervaar het nieuwe wonen! Met deze woorden onderstrepen we het thema van de beurs: Smart Homes Experience. Onderwerpen als zelfstandig thuis blijven wonen, minder energieverbruik en communicatie zijn belangrijker dan ooit door politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Zowel in bestaande als nieuw te ontwikkelen woonomgevingen liggen kansen voor het oprapen, voor de opdrachtgever en gebruiker, maar ook voor aanbieders. ICT en domotica kunnen dé oplossing bieden.Tijdens de negende editie van de beurs Domotica & Slim Wonen, op 19 en 20 november, staat de beleving centraal. Ofwel zien, horen, merken, voelen maar vooral ervaren wat de rol van techniek in de woonomgeving kan betekenen. Tijdens de beurs presenteren wij u een compleet programma met meer dan honderd standhouders, een inspirerend congres, vele workshops, match-making events, meer dan vijftig lezingen én drieënhalf duizend bezoekers!

Interessante symposia op beide beursdagen
Op beide dagen organiseert Smart Homes een symposium met de hot topics van nu. Woensdag 19 november staat in het teken van de WMO. Dé brief vanuit het ministerie VWS, waar minister Schippers en staatssecretaris van Rijn als doel hebben gesteld om binnen 5 jaar domotica en beeldschermzorg voor iedereen bereikbaar te maken. Tijdens dit symposium gaan deskundigen en prominenten in op allerlei aspecten om de ambities van VWS te helpen verwezenlijken.
Daarnaast organiseert RVO.nl in samenwerking met Smart Homes op donderdag 20 november het congres ‘Een wereld voorbij Wifi’. Ontmoet de onderzoekers en laat u inspireren door de generieke oplossingen voor omgeving communicatie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist