Alklima klimaatsystemen

Te bedienen met je smartphone

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om smartphones in te zetten als centrale gereedschap voor hun werkzaamheden. De netwerkconnectiviteit en de vele mogelijkheden van iPhones en Android-toestellen zijn immers uitstekend geschikt voor het bedienen van klimaatapparatuur. Daarom geeft Mitsubishi Electric als eerste in de markt een gratis applicatie uit waarmee gebruikers klimaatsystemen kunnen bedienen via hun iPhone of Android-toestel.Volledige controle via de Mitsubishi Remote Applicatie

Met de Mitsubishi Remote Applicatie kunnen de klimaatsystemen die zijn uitgerust met de City Multi AG-150- en GB-50-controllers worden aangestuurd vanaf iPhones- en Android-toestellen. De applicatie communiceert daartoe direct met het gebouwbeheersysteem van Alklima. Gebruikers kunnen zo schakelen tussen verwarmen en koelen, de gewenste temperatuur exact opgeven, de ventilatorsnelheid instellen en de stand van de uitlaat bepalen. De interface van de Mitsubishi Remote Applicatie is eenvoudig en overzichtelijk, zodat alle instellingen snel benaderbaar zijn.

De applicatie benadert de Mitsubishi Electric-apparatuur via het interne WiFi-netwerk van het gebouw of via een VPN-verbinding. Zakelijke gebruikers kunnen daarbij bepalen wie wel of geen toegang via de smartphone heeft over de klimaatsystemen. De verbinding met het WiFi- of VPN-netwerk is beveiligd met wachtwoorden. Smartphone-gebruikers hebben hierdoor met de Mitsubishi Electric-webapplicatie dezelfde controle over de klimaatsystemen als bij systemen via internet kunnen worden benaderd.

Service Applicatie voor monteurs
Naast de Remote Applicatie introduceert Mitsubishi Electric ook de Mitsubishi Service Applicatie. Met deze applicatie kunnen onderhoudsmonteurs en installateurs meldingscodes van systemen van Mitsubishi Electric direct op hun smartphone opzoeken, zodat ze meteen weten welke handelingen ze moeten uitvoeren.

Alklima heeft de apps zelf ontwikkeld en inmiddels ook doorverkocht aan Mitsubishi Electric Europa, die ze al in meerdere landen heeft uitgebracht. De twee apps zijn beschikbaar via de Apple Appstore en de Android Market.

Over Alklima
Alklima bv is opgericht in 1994 als exclusief importeur van Mitsubishi Electric Cooling & Heating. In haar ruim vijftienjarig bestaan is Alklima uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Nederlandse klimaatmarkt.

Enerzijds hebben wij de traditionele rol van exclusieve importeur van het gerenommeerde merk Mitsubishi Electric Cooling & Heating. Dit betekent permanente logistieke, commerciële en technische ondersteuning aan onze klanten. Mitsubishi Electric Cooling & Heating wordt uitsluitend geleverd via installatiebedrijven die STEK- en F-gassen gecertificeerd zijn. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen.

Anderzijds is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor adviesbureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, etc. Alklima vervult daardoor een centrale, coördinerende rol om te allen tijde aan de tech nische en budgettaire wensen van de eindgebruiker te voldoen. Ons ervaren team van specialisten is continu bezig om merkbare meerwaarde te leveren. Alklima verzorgt bovendien de permanente vorming en opleiding van erkende installateurs en hun personeel. Daarmee is de installateur meer dan een partner; hij of zij is een ambassadeur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist