Al uw afstandsbedieningen ook zo moe?

Lees dan snel verder

iRidium mobile: bedien alles waar een stekker aan zit!


U kent het wel: voor uw televisie een afstandsbediening, één voor uw DVD- of BluRay-speler, één voor het kastje van uw kabelleverancier: altijd maar al die afstandsbedieningen op uw tafel.

Daar is nu een oplossing voor: iRidium mobile.

Met iRidium mobile kunt u al uw afstandsbedieningen de deur uitdoen, en gebruik maken van datgene dat toch al op uw salontafel ligt: uw eigen iPad, of uw iPhone, of uw Samsung Galaxy Tab, of… Enfin: u begrijpt het al: elke tablet of smartphone!

Uw installateur creëert voor u een unieke lay-out met uw eigen apparatuur: dus uw eigen TV, DVD-speler en versterker, met gemakkelijk te bedienen knoppen. Daarna kunt u dus met uw eigen tablet of smartphone al uw Audio- en Video-apparatuur bedienen.


Maar… er is meer!
Wat dacht u van het aan- en uitzetten van uw verlichting in uw woonkamer? Of de sproeiers in uw tuin? Of de rolluiken of screens in uw woning? Het kan allemaal met iRidium mobile.
iRidium mobile is gemaakt voor de besturing van Domotica. Domotica betekent: ‘Woonhuis automatisering’. En dat nemen wij heel letterlijk: de besturing van alle apparaten in uw woonhuis waar een stekker aanzit. Dat kan dus een TV zijn, maar ook een rolluik. Of uw garagedeur. Of uw muzieksysteem door uw gehele huis.
Wij ondersteunen dan ook alle grote systemen voor de besturing van Domotica; enkele bekende namen zijn AMX, Crestron, KNX, ISYGLT, DuoTecno, Domintell en xComfort. Maar in principe kunnen alle merken Domotica dus bestuurd worden met iRidium mobile.

iRidium mobile levert geen apparatuur. Dat doet uw eigen leverancier. Wij zorgen er alleen voor, dat u via een gemakkelijke en begrijpbare lay-out uw apparatuur kunt bedienen. Wij zijn dus eigen de bedieningslaag bovenop uw eigen Domotica-installatie. Merk onafhankelijk. Systeem onafhankelijk. En helemaal gemaakt naar uw persoonlijke wensen!Laat het echte werk aan de specialist over.
De installatie van al het bovenstaande moet u overlaten aan specialisten. Installateurs of system-integrators (dat zijn installateurs die alles met elkaar verbinden in uw woning: audio, video, verlichting, beveiliging, klimaat etc.). Mensen uit uw eigen omgeving die u kent. Die uw woning en uw installaties kennen. Zij kennen iRidium mobile ook, en kunnen u helpen bij uw eigen, persoonlijke besturing van uw eigen woning. Met knoppen, foto’s en achtergronden die u zelf wenst! In uw eigen favoriete kleuren. Met de foto van uw eigen tuin als achtergrond. Alle op WonenWonen.nl getoonde bedrijven zijn erkend 5-sterrenspecialist 


Werkelijk alles is mogelijk.
Alles is mogelijk met iRidium mobile. Laat u daarom goed voorlichten door een ervaren domotica-installateur of –integrator. Alleen zij zijn in staat om al uw wensen te vervullen!

Over iRidiumMobile.nl
iRidiumMobile.nl is importeur en distributeur van de software van iRidium mobile voor België en Nederland. Wij verkopen niet rechtstreeks aan consumenten, maar uitsluitend via de bovengenoemde installateurs en system-integrators. Informeer bij hen naar de vele mogelijkheden van iRidium mobile, en laat u overtuigen van onze schitterende projecten!


Zelf proberen?
Wilt u zelf ervaren wat iRidium mobile allemaal kan? Dat kan. Ga naar uw eigen favoriet: de AppStore, de Google Play of de Mac AppStore. Zoek op ‘i2 iridium’. Download één van de Apps, en bekijk de vele grafische mogelijkheden van iRidium mobile. We weten zeker dat u overtuigd bent van de schitterende lay-out en grafische effecten.

Check ook onze website: www.iRidiumMobile.nl, of onze Facebook-pagina om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist