STIH doorslijpmachine

STIHL TS 480i

De STIHL TS 500i, wereldwijd de eerste manuele machine met elektronisch gestuurde injectie, heeft een revolutie veroorzaakt in de tweetaktmotortechnologie. Nu vervolgt de fabrikant uit Waiblingen dit succesverhaal en breidt hij zijn innovatief productassortiment uit met een doorslijper met doorslijpschijf van 300 mm: de nieuwe STIHL TS 480i. Ook bij dit model zorgt de STIHL injectie vanaf de koude start in elke bedrijfstoestand van de sterk accelererende 3,9 kW-tweetaktmotor automatisch voor het optimale vermogen bij een uitstekend draai- en acceleratiegedrag. Bovendien waarborgt de inspuiting met elektronische sturing aan de hand van kenveldwaarden een zuinig brandstofverbruik en lage uitlaatgaswaarden. Het vooruitziende onderhoud en de foutopsporing via een motordiagnosetoestel minimaliseren de uitvaltijden en de reparatiekosten, en zetten daarmee ook inzake service nieuwe maatstaven. Met de STIHL TS 480i versterkt STIHL nadrukkelijk zijn positie als marktleider en technologisch koploper wat betreft doorslijpen.

STIHL injectie is de nieuwe dimensie van de tweetaktmotormachinetechnologie. Na de introductie begin 2012 met de doorslijper STIHL TS 500i is ze het prototype geworden van efficiënt werken in de hoogbouw, bij ondergrondse werken en bij de wegenbouw, bij gebruik in het landschapsonderhoud en bij rampendiensten. Nu bouwt STIHL verder op deze innovatie en biedt het bedrijf met de STIHL TS 480i een model aan dat standaard is uitgerust met een doorslijpschijf van 300 mm. Daarnaast blinkt de STIHL TS 480i uit met dezelfde prestaties, constructie- en uitrustingskenmerken als het zustermodel STIHL TS 500i met een doorslijpschijf van 350 mm: dit zijn onder andere het via elektronische inspuiting geoptimaliseerde motorvermogen, de uiterst compacte en lichte constructie, het hoogst mogelijke startcomfort, een luchtfiltersysteem met hoge filterstandtijd, de optimale stofbinding door de elektronische watersturing en het tot in het detail uitgewerkte onderhoudsconcept.

STIHL injectie: efficiënte krachtontplooiing en vermogen op overschot
De intelligentie van de STIHL injectie zit gebald in de elektronische sturing aan de hand van kenveldwaarden. Ze optimaliseert vanaf de start in elke bedrijfstoestand, dus zowel bij stationair draaien, bij deellast als bij vollast tijdens de zwaarste slijpwerken, automatisch het motorvermogen. Door de continue aanpassing aan algemene omstandigheden zoals buitentemperatuur, luchtdruk of brandstofkwaliteit worden mengselvorming, inspuithoeveelheid en inspuit- en ontstekingstijdstip op elk moment precies afgestemd. De gebruiker beschikt over een professioneel werktuig dat steeds met het best mogelijke motorvermogen, een uitstekend draai- en acceleratiegedrag en een hoog koppel over een breed toerentalbereik het werk efficiënt ondersteunt. Tegelijkertijd houdt de elektronisch geregelde brandstofinspuiting het verbruik en de uitlaatgaswaarden laag en doet zo de bedrijfskosten dalen. Ook het starten wordt comfortabel gemaakt door de STIHL injectie: dankzij de automatische herkenning koude/warme start is er nog maar één startpositie vereist. Zo kan de motor snel in bedrijf worden genomen, en dankzij STIHL ElastoStart PLUS gebeurt dit ook zonder schokken en zonder zware inspanningen. Na het starten kan onmiddellijk worden geaccelereerd en met het werk worden aangevangen.

Intelligente concepten voor de hoogst mogelijke rendabiliteit
Net als bij de STIHL TS 500i ondersteunt de doelgerichte service met het motordiagnosetoestel (MDG1) een snelle foutopsporing. Alle verbruiksonderdelen zijn geconcipieerd voor de hoogst mogelijke standtijden. Zodoende is de inzake prestaties en verbruik geoptimaliseerde STIHL TS 480i met zijn doorslijpschijf van 300 mm voor beton, steen, staal, asfalt of nodulair gietijzer ook vanuit economisch standpunt de eerste keuze.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist