SKIL accuschroevendraaier

Super praktische en betaalbaar

Verras je vader aankomende Vaderdag met dé tool voor elke klus: de slimme accuschroevendraaier van SKIL. Hiermee heeft hij de meeste klussen zo gepiept. Lichtgewicht, verstelbaar en krachtig. De verstelbare kop heeft drie standen zodat elke schroef met gemak vast- of losgedraaid kan worden, zelfs in krappe hoekjes. LED-verlichting zorgt ervoor dat je vader altijd perfect zicht heeft op zijn werk. Ideaal voor de kluskampioen!

Deze draadloze schroevendraaier is de perfecte sidekick voor allerlei schroefwerk in en rondom het huis. De draaibare kop heeft 3 posities, een gemakkelijk te bedienen knop voor rechts-/linksdraaien en softgrip zorgt voor een comfortabele grip. Waardoor je urenlang kunt schroeven in iedere hoek zonder dat je last krijgt van vermoeide armen of handen. De schroevendraaier maakt 240 toeren per minuut en wordt geleverd met 22 verwisselbare schroefbits, dus voor elke klus de juiste maat. Binnen anderhalf uur is de screwdriver volledig opgeladen, dat gaat eenvoudig via de ingebouwde USB-C oplaadpoort. Voor hele secure klusjes is het ook mogelijk om handmatig te werken.

Over SKIL
SKIL, dé uitvinder van de cirkelzaag, ontwikkelt en produceert elektrische klus- en tuingereedschappen en streeft voortdurend naar kwaliteit en innovatie. De focus ligt bij SKIL op de ontwikkeling van intelligent en intuïtief gereedschap dat betaalbaar en gemakkelijk te hanteren is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist